• Reclaim the Hood

    Du har sikkert hørt om ghettoer og parallelsamfund eller læst om problemer med udsatte bolig områder i medierne. Lars Løkke ytrede i sin nytårstale sidste år, at ’de sorte huller i Danmarkskortet’ skulle væk. Det er her, i de sorte huller, vi bor og arbejder, og dem vil vi gerne give jer et indblik i på vores stand. Vi håber I vil være med til at nuancere billedet af disse områder og dem der bor her, og blive klogere på jeres egne eventuelle fordomme.

    Aktiviteter i stadepladsen
    På vores stand vil du kunne se små film optaget i boligområdet, høre podcasts med beboere, smide dine fordomme i vores fordomspostkasse, prøve lykkehjulet og blive klogere på 'Tingbjerg-undersøgelsen', tippe en 13’er og vigtigst af alt, møde unge fra Reclaim the Hood og udfordre jeres fordomme.
     Om os
    Reclaim The Hood – unge fra Husum, Tingbjerg og Utterslevhuse – er et initiativ under de boligsociale indsatser i områderne. Vi bor alle i områderne og har engageret os frivilligt i dette projekt for at forsøge at nuancere det billede som medier og politikere tegner af os og vores hjem. De boligsociale indsatser i Husum, Tingbjerg & Utterslevhuse arbejder for at øge uddannelse og beskæftigelse blandt bydelenes unge, samt gennem initiativet Reclaim The Hood at understøtte de unges handlemuligheder, empowerment og medborgerskab.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy