• Forbrugerrådet Tænk

    Tilbud, tilbud, tilbud! Kun denne uge! Køb 3 få 1 gratis… Når du køber ind, bliver du bombarderet med indtryk, som alle sammen har til formål at få dig til at købe mere og måske også anderledes, end du har brug for. Men der kan være mange penge at spare, hvis du lærer at planlægge dine indkøb og se dig for, når du handler. Kom forbi Forbrugerrådet Tænks ”supermarked” på stadeplads A5, og bliv testet på din viden og vaner i forhold til mad og indkøb. Du skal ”købe ind” til en lasagne, og på vejen skal du forbi forskellige stop med opgaver, udfordringer og en enkelt smagsprøve. Bliv klog på råvarer, mærker, holdbarhed, madspild, kvalitet, pris og smag. Når du er ude på den anden side, ved du, hvordan du minimerer dit madspild og undgår at bruge for mange penge, når du køber ind.

    Aktiviteter i stadepladsen
    Der vil løbende hen over de to dage være en konkurrence, hvor der ved slutningen af hver dag udtrækkes 1 vinder. Deltagelse i konkurrencen består I at gennemføre supermarkedsudfordringen i vores telt og indlevere det udfyldte opgaveark til os.
     Om os
    Forbrugerrådet Tænk er en medlemsorganisation, der gennem politisk lobbyarbejde, brede kampagner og tests af produkter arbejder for, at det bliver lettere at være forbruger i Danmark. Til UFM 19 har vi fokus på at gøre dig til en kompetent forbruger, der med et godt fødevarekendskab og viden om supermarkedernes salgsmetoder træffer de bedste valg for dig selv, når du handler.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy