• Ungdomsøen

    Ungdomsøen inviterer til hygge og afslapning, når vi sammen taler uformelt om alt fra ensomhed til forstyrrelse, ægte åbenhed og hvordan vi skaber et rum for unge- af unge. Så kom, læn dig tilbage i de bløde stole i vores hyggelige telt med rare omgivelser, når vi inviterer dig med ind, i det helt særlige univers som Ungdomsøen skaber for sine brugere. Ungdommen findes i mange former og farver, og vi glæder os til at modtage alle dele af den, når vi sammen skal skabe ungdommens fælles ønskeliste, til vores netop åbnede ø! I vores telt vil du blive mødt af unge mennesker, der alle sammen brænder for Ungdomsøens vision. De løse rammer giver jer mulighed for at tale med hinanden og os, om stort og småt. Gennem sjov og spas, en snert af seriøsitet og samtale-menuer, tager vi godt hånd om dig, der kommer forbi med et nysgerrigt blik. Så kom på besøg hos os, og så får du måske en ny ven med hjem? Ungdomsøen ligger midt i Øresund og er netop åbnet d. 24. august!

    Aktiviteter i stadepladsen
    I Ungdomsøens telt vil man løbende kunne deltage i en Instagram konkurrence om vores dogmer. Det handler om at illustrere, med enten video eller billede, hvordan man forstår ét eller flere af vores dogmer. Hver dag vil vi trække én vinder, som får to fribilletter til Ungdomsøen, så man kan tage en ven med derud. Udover konkurrencen vil man ved teltet kunne sætte sig ned og lytte til en lille lydfil, som tager en med ind på øen og placere én i et rum, som man herefter har fri mulighed for at udforme som man vil. Undervejs, formidler man (tegne, skrive etc.), hvordan rummet man forestiller sig rummet er eller føles, så vi kan læse hvad Danmarks ungdom ønsker for øen. Vi vil gerne vise øen til flere og samtidig sørge for at ingen er ensomme alene, derfor har vi konceptet ”Book en Ven”. Det giver mulighed for at booke én at tage ud på Øen med, det kan være en Ambassadør eller en helt fremmed, hvis man er frisk på det.
     Om os
    Ungdomsøen skal skabe de næste generationers vigtigste samfundsbevægelse. I 2019 åbner Ungdomsøen – et kraftcenter for ungdommen midt i Øresund. Ungdomsøen er en platform for gladere og mere engagerede unge. En platform der skaber nye fællesskaber, støtter unge i at tage samfundsansvar og give dem tro på, at de kan skabe positive forandringer i eget og andre unges liv. Mødet med Ungdomsøen gør fremtidens ungdom klar til at tage ansvar og skabe det samfund, de ønsker. Ungdomsøen er: \- En ø for ALLE unge, der styrker dem i at blive aktive, engagerede og nysgerrige mennesker \- En ø, der samler organisationer om at skabe aktiviteter, der motiverer forskellige unge til at deltage i samfundets fællesskaber.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy