• Finanssektorens Arbejdsgiverforening

    Kom og mød Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), som er arbejdsgiverforening for en lang række finans- forsikring- tech- og pensionsvirksomheder i Danmark. Du kan blive klogere på, hvad en arbejdsgiverforening egentlig laver, og hvilke muligheder der er for at arbejde i den finansielle sektor. I FA’s telt kan du desuden møde en lang række finansielle virksomheder fra bl.a. PFA, Nordea, Mobile Pay, Nykredit, Tryg, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank. Så kom forbi FA’s telt og få en snak om mulighederne i den finansielle sektor – for der er rigtig mange, og vi glæder os til at møde dig!

    Aktiviteter i stadepladsen
    Kom og mød en ung finansansat! Under hele Ungdommens Folkemøde, vil du have mulighed for at komme og tale ganske uformelt med en ung medarbejder fra finanssektoren. Her vil du kunne høre om de mange forskellige muligheder, der er for at arbejde i finanssektoren, samt hvordan du får foden indenfor. Så kom og få et godt råd og bliv klogere på, om finanssektoren er noget for dig. Du vil desuden have mulighed for at svare på et par spørgsmål, og vinde billetter til biografen.
     Om os
    Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) er arbejdsgiverforening for banker, sparekasser, forsikringsselskaber, realkreditinstitutter, pensionsselskaber, IT-finansvirksomheder og andre virksomheder i den finansielle sektor. Der er knap 170 virksomheder, som er medlem af FA og samlet beskæftiger de ca. 65.000 medarbejdere. FA arbejder for at sikre en fremtidsorienteret uddannelses- og arbejdsmarkedspolitik, ligesom FA forhandler overenskomster på vegne af medlemmerne. Herudover fremmer og synliggør FA den finansielle sektor som en attraktiv arbejdsplads, hvor der er mange spændende og forskellige muligheder for at gøre karriere.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 11:00 - 12:00 Er klimainvesteringer det nye sort?
      Hvad er klimavenlige investeringer, og hvordan arbejder PFA med at investere på en bæredygtig måde? Og gør det reelt en forskel, når ens opsparing eller pension placeres i bæredygtige investeringer? Kom forbi FA’s telt torsdag kl. 11:00 og bliv klogere på, hvordan PFA gør en forskel, når de investerer i klimavenlige løsninger. Du møder Andreas Stang, som er ansvarlig for PFA’s bæredygtige investeringer, som vil fortælle mere om investeringer, bæredygtighed og hvordan PFA arbejder med at gøre en forskel for samfundet.
      13:00 - 14:00 Ask me Anything med tidligere folketingspolitiker og nuværende underdirektør i FA Nadeem Farooq
      Der er intet format og reglerne er simple: Du må spørge om alt! Tidligere folketingsmedlem for Radikale Venstre og nu underdirektør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening stiller op til en runde ”AMA – Ask Me Anything”, hvor du kan blive klogere på livet som folketingspolitikere og det at være ansat i finanssektoren.
    • 09:30 - 10:30 Innovation i Finanssektoren: Få et kig ind i MobilePays maskinrum
      MobilePay har siden sin lancering i 2013 været igennem en lang vækstrejse: Fra at være 5 mand i hjørnet af et kontor i Danske Bank til være en app med over 4 millioner brugere. Kom og hør Simon Leth-Sørensen, seniorkonsulent i Marketing & Kommunikation, når han fortæller, hvordan det er at arbejde med en af Danmarks mest populære apps. Få svar på, hvordan der kan stå 300 mennesker bag en app? Og endnu vigtigere: Hvordan holder MobilePay momentum som innovativ kendt virksomhed og hvad bliver det næste skridt?
      13:00 - 14:00 Fuck det perfekte liv
      Skal jeg gå igennem livet uden at begå en eneste fejl for at få det perfekte liv? Hvordan finder jeg ud af, hvad der er det vigtigste i livet for mig? Vi lever i en præstationskultur i Danmark. Fremdriftsreformer og karakterbonus ved hurtig start på universitetet har præget Danmark gennem en årrække. Derfor har Finanssektorens Arbejdsgiverforening inviteret to interessante personer – en præst og en iværksætter - til en samtalesalon, hvor vi skal blive klogere på, hvordan to vidt forskellige typer er kommet derhen, hvor de er i livet nu. Vi skal høre mere om, hvilke valg de har truffet og hvilke forhindringer, de er støt på undervejs. Til sidst reflekterer de to gæster over deres syn på Danmarks præstationskultur og hvordan de ser verden, derfra hvor de står nu. Du møder Varan Pathmanathan, iværksætter og Vibeke Bidstrup, sognepræst ved Grundtvigs Kirke.
      14:00 - 15:00 Ask me Anything med tidligere folketingspolitiker og nuværende underdirektør i FA Nadeem Farooq
      Der er intet format og reglerne er simple: Du må spørge om alt! Tidligere folketingsmedlem for Radikale Venstre og nu underdirektør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening stiller op til en runde ”AMA – Ask Me Anything”, hvor du kan blive klogere på livet som folketingspolitiker og det at være ansat i finanssektoren.
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy