• Det Konservative Folkeparti

    For dig og for Danmark Er du ambitiøs og nysgerrig, og er du klar til at udfordre dine holdninger? Så besøg det konservative telt på UFM’19, hvor vi byder dine holdninger velkommen. Vi belønner ambitioner og nysgerrighed, og så diskuterer vi visioner for fremtiden. Samtidig kan du finde ud af, hvad det overhovedet vil sige at være ”konservativ”. Du får alletiders mulighed for at møde konservative ildsjæle, og så kan du blive klogere på, hvad du kan få ud af Konservativ Ungdom og Det Konservative Folkeparti. En ting er sikkert, du kan få et kæmpe netværk af folk, der er lige så nysgerrige, ambitiøse og politisk interesserede som dig. Samtidig får du mulighed for at sætte en politisk dagsorden. For i Konservativ Ungdom og Det Konservative Folkeparti diskuterer vi fortidens, nutidens og fremtidens samfund. Vi kæmper for konservative visioner – for dig og for Danmark. Så kom forbi det konservative telt, hvor du har mulighed for at gøre drømme til virkelighed.

    Aktiviteter i stadepladsen
    I det konservative telt kan du komme forbi og møde vores politikere. Her kan du også møde Konservativ Ungdom, som er verdens ældste politiske ungdomsorganisation. Konservativ Ungdom er ambitiøse unge, der udover at ændre vores eget liv, også vil ændre samfundet. Vi samles over hele landet. Du kan være med; hvad enten du ved meget om politik eller først lige er kommet i gang med samfundsfag. Hvis du er på den borgerlige fløj, så er du velkommen i KU!
     Om os
    Det Konservative Folkeparti kæmper for et borgerligt Danmark. Et Danmark hvor der er plads til at du kan dygtiggøre dig, at skatten sænkes og at vi har et stærkt sundhedsvæsen, der hjælper dig, når du har brug for det. Samtidig skal vi passe på vores miljø og klima, så næste generationer har samme muligheder, som vi har i dag.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 09:00 - 10:00 Mød Niels Flemming Hansen
      Kom og mød forsvarsordfører for Det Konservative Niels Flemming Hansen, til en hyggelig og uformel snak i vores telt, om de emner der betyder mest for dig. Vi glæder os meget til at se dig i vores telt!
      11:45 - 12:30 Mød Katarina Ammitzbøll
      Kom og mød EU-ordfører for Det Konservative Folkeparti Katarina Ammitzbøll, til en hyggelig og uformel snak i vores telt, om de emner der betyder mest for dig. Vi glæder os meget til at se dig i vores telt!
      13:00 - 14:00 Mød Mona Juul
      Kom og mød erhvervsordfører for Det Konservative Folkeparti Mona Juul, til en hyggelig og uformel snak i vores telt, om de emner der betyder mest for dig. Vi glæder os meget til at se dig i vores telt!
      14:00 - 15:00 Mød Per Larsen
      Kom og mød sundhedsordfører for Det Konservative Folkeparti Per Larsen, til en hyggelig og uformel snak i vores telt, om de emner der betyder mest for dig. Vi glæder os meget til at se dig i vores telt!
    • 10:10 - 11:00 Mød Søren Pape Poulsen
      Kom og mød partiformand for Det Konservative Folkeparti og tidligere justitsminister Søren Pape Poulsen, til en hyggelig og uformel snak i vores telt, om de emner der betyder mest for dig. Vi glæder os meget til at se dig i vores telt!
      13:00 - 14:00 Mød Birgitte Bergman
      Kom og mød kulturordfører for Det Konservative Folkeparti Birgitte Bergman, til en hyggelig og uformel snak i vores telt, om de emner der betyder mest for dig. Vi glæder os meget til at se dig i vores telt!
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy