• Den Skandinaviske Designhøjskole

    Den Skandinaviske Designhøjskole stadeplads er et rammetryk-værksted, hvor man kan trykke muleposer og et refleksionsrum. Både rammetryk-værkstedet og refleksionsrummet har fokus på FNs verdensmål. Eleverne på linjen Mode og Tekstil på Den Skandinaviske Designhøjskole tager et antal rammer med, hvor motivet er deres fortolkning af et af de 17 verdensmål. Refleksionerne leverer de gæster, vi får på vores stadeplads. På den måde bidrager vi alle til at drøfte betydningen af FNs verdensmål.

    Aktiviteter i stadepladsen
    I løbet både torsdag og fredag er eleverne på linjen Mode og Tekstil på Den Skandinaviske Designhøjskole tilstede, og vil gerne drøfte FNs verdensmål og hjælpe med at trykke muleposer med fortolkninger af FNs verdensmål, så du blandt andet kan gå ud på Ungdommens Folkemødet og fortsætte samtalen om betydning af, at vi alle bidrager til at vi når FNs 17 verdensmål i 2030. Der er et begrænset antal muleposer.
     Om os
    Alle kan gå på Den Skandinaviske Designhøjskole. Du behøver ikke at have særlige forudsætninger eller præstere et designtalent for at begå dig og få noget ud af dit ophold hos os. Men vi forventer, at du engagerer dig i hverdagen og i livet på højskolen. At du præsterer omhu og ildhu – både i din individuelle indsats og i fællesskabet. 
Kombinationen af design og højskoleliv kan noget særligt. Design handler om at være åben for verden og være i stand til at sætte sig i andres sted. Det er de samme evner, du får brug for, når du går på DSDH. Det sociale spiller en vigtig rolle i hverdagen. De fleste mennesker præsterer bedre, når de trives og har det godt. Bæredygtighed og FNs verdensmål er allestedsnærværende på DSDH, derfor handler vores workshop også om design og FNs verdensmål.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy