• Vand i fremtiden



    Aktiviteter i stadepladsen
     Om os

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 12:30 - 14:30 SkoleCollab Workshop om klimatilpasning
      Vær med til at sikre København mod fremtidens ekstreme skybrud i SkoleCollab hos ENERGI & VAND. Få et unikt indblik i de klimatilpasningsprocesser, som skaber fremtidens byer, gennem en række kerneelementer som normalt bruges af SkoleCollab når der bygges bro mellem skoleelever og ingeniører.
      Lav datasamling med vores minidroner, udforsk hvordan forskellige teknologier gør droner selvstyrende, udregn hvordan vandet løber og lav en samlet masterplan for området. Så tag en ven i hånden og kom for at prøve kræfter med klimatilpasning.
      Worhshoppen holdes af ENERGI og VAND, som er et Living Lab der drives i et samarbejde mellem Københavns Kommune og HOFOR. HOFOR er hovedstadens forsyningsselskab, som forsyner indbyggerne i Storkøbenhavn med drikkevand og som også leder spilde- og regnvand væk i otte kommuner: Albertslund, Brøndby, Dragør, Herlev, Hvidovre, København, Rødovre og Vallensbæk.
       
    • 13:00 - 15:00 LAB workshop om spildevand, forsøg og Verdensmål
      BIOFOS inviterer til en hands-on og dialogworkshop om spildevand, forsøg og Verdensmål
      Kom alene eller som en lille gruppe og tag en dialog med BIOFOS om spildevandsrensning og bæredygtig udnyttelse af spildevandets ressourcer og hvordan Verdensmålene passer ind i renseanlæggets verden.
       
      Hop ud i det med dine kammerater, tag en kittel på og lav et procesforsøg med spildevandsrensning og få forståelse for de u-undværlige bitte mikroorganismer der er nødvendige for at rense spildevandet
       
      Workshoppen holdes af BIOFOS. BIOFOS er Danmarks største rensefællesskab, spildevand fra 15 kommuner ledes til rensning på de tre renseanlæg i BIOFOS: Renseanlæg Lynetten, Renseanlæg Avedøre og Renseanlæg Damhusåen.
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy