• Danske Gymnasieelevers Sammenslutning

    Kom forbi DGS' stadeplads, hvis du vil høre mere om hvordan dit elevråd bliver bedre, DGS eller hvordan du får mere indflydelse på din uddannelse! Vi fokuserer i år på trivsel i uddannelsessystemet, både i form af 2%-besparelserne på skolerne, karakterer og præstationskulturen. I teltet vil man både kunne finde aktive, sekretariatsfrivillige og medlemmer af den daglige ledelse, og stadepladsen vil bl.a. blive brugt til at udveksle erfaringer og holdninger imellem os gymnasieelever!

    Aktiviteter i stadepladsen
    Løbende hen over dagene vil der blive afholdt små aktiviteter ved vores stadeplads, der både informerer om DGS og tager flere af DGS' hovedtemaer op ved lege.
     Om os
    Danske Gymnasieelevers Sammenslutning er gymnasieelevernes interesseorganisation. Siden 1965 har DGS arbejdet for at styrke elevrådenes og gymnasieelevernes indflydelse, både på deres egne skoler og på Christiansborg. Vores kampagner er med til at oplyse og engagere gymnasieelever og andre i debatten om gymnasiet. Arbejdet for medbestemmelse sker også gennem løbende kontakt med undervisningsordførere, undervisningsministeriet og rektorer. Flere gange årligt arrangerer vi kurser, hvor elevråd kan mødes på tværs og blive klogere på elevrådsarbejdet og uddannelsessystemet.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy