• Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU)

    Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) åbner teltdugen for alle unge, der overvejer at blive en del af kampen for en grøn og socialt retfærdig fremtid. Hos os må du gerne tænke og drømme stort. Her kan du formulere ønsker til en ny regerings politik, vinde præmier i konkurrencer og møde brændende ildsjæle - lige fra ministerbilen til byggepladsen. I vores stadeplads er fokus på at gøre en konkret forskel, og stille krav til dem der træffer beslutningerne. Politik må aldrig nogensinde blive en lukket klub for de få, men aktivere og engagere alle der tror på en bedre fremtid. Give alle unge direkte adgang til indflydelse over eget liv. Kom forbi DSU, hvis du ønsker at bruge Ungdommens Folkemøde til at få indflydelse på dit eget liv. Det er nu du har chancen. Vi glæder os i den grad til at se dig!

    Aktiviteter i stadepladsen
    I vores telt vil du hver dag kunne deltage i spændende konkurrencer og aktiviteter. Kom forbi "Ønsketræet", og hæng dine ønsker for en ny regering op. Brug din morgener på at deltage i ""Politisk Kahoot"-konkurrencen, hvor dem der er hurtigst til at svare rigtigt vinder lækre præmier. Bring dine bekymringer for fremtiden helt ind i vores telt, og vær altid velkommen til at stille spørgsmål eller kickstart en debat med vores søde frivillige. Udfyld et spørgeskema, og deltag løbende i "DSU-konkurrencen" undervejs, hvor du har mulighed for at vinde DSU's legendariske filmplakater. I vores stadeplads bliver politik aldrig kedeligt eller forudsigeligt. Kom forbi og se!
     Om os
    Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) er en forening for unge der ønsker at kæmpe for frihed, lighed og solidaritet. Et grønt og socialt retfærdigt samfund, hvor alle får en chance. I 50 lokalforeninger over hele landet mødes unge på tværs af alder og uddannelse. Hos os handler politik ikke bare om det der foregår på Christiansborg, men om det der foregår i vores hverdag. Vi kæmper for at lave lokal forandring der hvor vi bor og lever. Derfor går vi på barrikaderne for grønne busser, nye cykelstier, lokale ungdomsklubber og flere lærere i klassen, lige så ofte som vi kæmper for en ny politisk kurs for landet og verden. Kom med i Danmarks stærkeste politiske ungdomsorganisation. Vi er så klar til at tage imod dig!

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 09:00 - 09:30 POLITISK KAHOOT
      Kom ned i DSU's telt og deltag i en kahoot om uddannelse og præstationspres. Kort efter får vi besøg af undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, så quizzen er din mulig for at få testet, om du ved alt, der er værd at vide. Vinderen får selvfølgelig en fin præmie!
      10:30 - 11:30 Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil
      Klokken 10.30 har du mulighed for at møde Danmarks undervisningsminister i DSU's telt på Ungdommens Folkemøde. Hun vil deltage i et talkshow, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få svar på lige det, du bekymrer dig om.
      12:30 - 13:30 GLIMMER-SHOWER
      Er du også til glitter, så kan du komme ned i DSU's telt og få shinet dit outfit op med lidt shine. Vi har ansigtsmaling i grøn og rød glimmer, og du bestemmer selv dit glitrende look.
    • 09:00 - 09:30 POLITISK KAHOOT
      Du har nu muligheden for at vinde en fin præmie, når vi laver en politisk kahoot om klima og miljø.
      11:00 - 11:45 Pandoras Æske med Christina Krzyrosiak Hansen og Laura Rosenvinge
      Christina (26 år) er Danmarks yngste borgmester og Laura Rosenvinge (25 år) er politiker i Københavns byråd. I løbet at formiddagen kan du komme forbi DSU's telt og stille spørgsmål til de to, som de vil svare på fra klokken 11. Du kan også bare kigge forbi klokken 11 og stille dine spørgsmål til alt om politik og hvad det vil sige at være ung i politik.
      14:00 - 14:45 UNG I ARBEJDE - quiz
      Hvordan skal fremtidens uddannelsessamfund være? Kom og tal med to unge mennesker, der er i gang med to af de uddannelser hvor vi mangler unge - nemlig elektriker og sygeplejske. Hvad skal der til få at få flere med? Arrangement er interaktivt og du vil deltage i form af Kahoot løbende
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy