• Brydehuset Rusmiddelbehandling

    Brydehusets stadeplads er et sted, hvor unge får lejlighed til at tale med socialrådgivere fra vores ungebehandling, som er eksperter indenfor alle slags rusmidler og hvilke faktorer, som skaber afhængighed af rusmidler blandt unge. Her kan man få et indblik i de bio- (bl.a. genetik, fysisk sundhed, køn) psyko- (bl.a. selvværd, adfærd, følelser) sociale (bl.a. kultur, familie, venner, skole) faktorer som er med til at skabe afhængighed af rusmidler samt hjælp og forslag til, hvordan unge kan agere i et samfund, hvor rusmidler spiller en stadig større rolle i sociale sammenhænge for unge. På standen vil der også være mulighed for at snakke med en tidligere ung i behandling, for at få et dybere indblik i en tilværelse med misbrug.

    Aktiviteter i stadepladsen
    Tag en quiz om forskellige emner indenfor rusmidler, misbrug og afhængighed. Der er præmie til dem der klarer sig bedst. Vi kører workshop én gang dagligt, hvor der er mulighed for at komme i dybden med rusmiddelafhængighed og en opfølgende snak med vores socialrådgivere samt en tidligere bruger af ungebehandlingen.
     Om os
    Brydehuset har mere end 20 års erfaring inden for stof- og alkoholbehandling. Med udgangspunkt i vores borgeres konkrete behov og ønsker, tilbyder vi terapeutisk behandling, socialfaglig rådgivning samt medicinsk behandling på højt fagligt niveau. Behandling i Brydehuset er for alle aldersgrupper, og det er gratis for den enkelte borger. Vores ungeteam arbejder med unge under 25 år, og har valgt U-18 modellen fra Århus Kommune og Center for Rusmiddelforskning, som metode da den har vist nogle af landets bedste behandlingsresultater. Vi er ca 30 ansatte på behandlingsområdet, og har ca. 500 borgere indskrevet årligt, herunder ca. 100 i ungebehandling. Vi tror på det enkelte menneskes ansvar for sit liv og sine valg, vi udviser omsorg, rummelighed, fleksibilitet og humor - og vi stiller viden og erfaringer til rådighed for at skabe refleksion og forandring.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy