• Bayer - Science For A Better Life

    Vi bliver flere og flere mennesker i verden og alle skal have noget at spise hver dag. Samtidig er  landbrugsarealet per indbygger faldende, så pladsen til at dyrke mad på bliver mindre. Hvad gør vi så? Vi bliver sundere og ældre og i dele af verden er der betydelig befolkningstilvækst. Hvordan kan landbruget følge med denne udvikling og skal der gøres noget for at bremse befolkningstilvæksten?
     
    Slå dig ned på en halmballe til en snak om landbruget, bierne og blomsterne. Forhold dig til Verdensmålene og bliv klogere på vigtige teknologiers betydning for hvordan vi lever idag. 

    Aktiviteter i stadepladsen
    Gæt med på hvilken teknologi, der har reddet flest menneskeliv og hvor meget landbrugsareal i verden, der er til rådighed til produktion af fødevarer. Forandring kræver handling – hvad vil du gøre for at leve op til et eller flere af Verdensmålene? Lav en statement-t-shirt, som du kan tage på. Du kan også skrive dit bud på et kort, som du kan hænge på en stor gren i teltet. Hver dag har vi workshoppen ”Hvad skal vi spise og hvor mange skal vi være – Videnskabens rolle i fremtidens udfordringer”. 

    Om os
    Bayer er en international life science virksomhed med 117.000 ansatte og kernekompetencer indenfor sundhed og landbrug. Vores forskning og udvikling af innovative produkter har til formål at gavne mennesker ved at fokusere på nogle af de udfordringer, verden står over for. Vi lever længere, verdens befolkningstal stiger og alle vil gerne forblive sunde og få mad nok. Heri ligger en global udfordring. Vi arbejder hver dag på at udvikle og levere produkter, der hjælper til at gøre livet bare lidt bedre. Vi kalder det ”Science For A Better Life”, det er vores formål og løfte til omverdenen.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 11:00 - 11:30 Hvor mange æbler skal der produceres, hvis hver dansker skal kunne spise et æble om dagen?
      Kom og hør forklaringen og få en snak om dansk landbrug.
    • 11:00 - 11:30 Hvor mange æbler skal der produceres, hvis hver dansker skal kunne spise et æble om dagen?
      Kom og hør forklaringen og få en snak om dansk landbrug
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy