• ArbejdsmiljøTeltet

    I ArbejdsmiljøTeltet sætter vi fokus på unges arbejdsmiljø - Kom og bliv klogere på, hvad arbejdsmiljø er, og hvad du skal være opmærksom på i dit fritidsjob, eller når du får dit første job.
     
    Aktiviteter i stadepladsen
    Kom og prøv at blive 30-40 år ældre på 5 minutter! Ved du, hvad det vil sige at være nedslidt? Det kan være vanskeligt at løse sine hverdagsopgaver på jobbet, hvis man er nedslidt. Med en nedslidningsdragt kan du mærke, hvordan din krop kan føles om 40 år. Test din viden om arbejdsmiljø, når ArbejdsmiljøTeltet hver time har quiz. Der vil selvfølgelig være en præmie til vinderen! I ArbejdsmiljøTeltet kan du også dele dine bedste og værste job-oplevelser og udfordre dig selv og dine venner i elastikøvelser.
     
    Om os
    Bag teltet står Branchefællesskab for Arbejdsmiljø (BFA) Velfærd og Offentlig administration, BFA Bygge og Anlæg, BFA Handel, Finans og Kontor og Arbejdsmiljørådet. Fælles for os alle er, at vi repræsenterer arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer, som samarbejder om det gode arbejdsmiljø i Danmark. Vi har fokus på, at samarbejde mellem ledelsen og medarbejderne skaber et godt arbejdsmiljø.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy