• SF Ungdom - for en rød og grøn fremtid

    MØD DANMARKS AKTIVISTISKE UNGDOM - SF Ungdom Igen i år er der mulighed for at møde SF Ungdom på ungdommens folkemøde. Ved vores stand (B14) kan du møde unge, som til dagligt er engageret i SF Ungdom. SF ungdom er et ungdomsparti hvor socialisme, mangfoldighed og klimabevidsthed er nøgleord. Vi kæmper for en rødere og grønnere verden, med fokus på lighed, frihed og retfærdighed. I teltet vil der være mulighed for at riste en aktivist fra SF Ungdom, med alle dine spørgsmål, fordomme og hvad ellers hjertet begære. I teltet kan du også bekende dine inderste klimasynder, splitte bankerne ad og teste din viden om feminisme. Så tag din bedste kammerat i hånden og kom og lær’ om, hvad det vil sige at være aktiv i et ungdomsparti fyldt med god stemning og glade aktivister.

    Aktiviteter i stadepladsen
    Vi vil have forskellige aktiviteter i teltet i løbet af folkemødet. Vi skal blandt andet spille velfærdsklodsmajor. Se om du er den, der kan skærer mest uden at systemet må bukke under. Du vil også have mulighed for at riste en aktivist fra SF Ungdom og teste dine vildeste fordomme.

    Om os
    SF Ungdom er Danmarks aktivistiske ungdomsparti. I SF Ungdom kæmper vi for en rødere og grønnere verden, hvor alle har mulighederne for at være dem de er. Vi kæmper for lighed, frihed og retfærdighed. Alle er velkomne i SF Ungdom og alle kan være med til at forandre verden. Vi vil have et Danmark og en verden, der er mere bæredygtig og tager klimakrisen seriøst. Derfor kæmper vi for at råbe politikerne op så vi kan få en grønnere dagsorden. Vi kæmper for de svage og for lighed for alle uanset køn, seksualitet, hudfarve eller religion. Vi kæmper for at rykke Danmark og verden i en mere socialistisk og grønnere retning. Vi rykker holdninger og organiserer folk igennem vores kampagner, mens vi igennem byråd, regionsråd og Folketinget arbejder for, at vores visioner bliver til politisk virkelighed.

    Stadeholdere til følgende sessioner
    • 10:00 - 14:00 Velfærdsklodsmajords tunering
      Der er mange måder at vælte det danske velfærdssystem på. En af dem er omprioriteringsbidrag, en anden er at spille klodsmajor med den offentlige sektor. Så selvfølgelig har vi en tunering i velfærdsklodsmajor, om hvordan du skærer mest muligt uden systemet bryder sammen. Er du den vildeste velfærdsklodsmajordsMESTER så kan du vinde en SFU starterpack!
      14:00 - 15:00 Rist en aktivist!
      Har du altid drømt at riste en aktivist? Så får du muligheden nu! Kom frisk med dine sjoveste, mærkeligste og mest groteske fordomme samt spørgsmål af alle karakterer og få svar af en frisk og ærlig SF Ungdom aktiv(ist).
    • 14:00 - 15:00 Rist en aktivist!
      Har du altid drømt om at riste en aktivist? Så får du chancen nu! Kom frisk med dine sjoveste, mærkeligste og mest groteske fordomme, samt spørgsmål af en hver karakterer. Her kan du få svar af en ærlig og frisk SF Ungdom aktiv(ist) på alt.
      15:00 - 16:00 Afslutning af Ungdommens Folkemøde
Cookies policy