6. helmikuu 2020

Trans Siperia - Turku

Matkatapahtuma Trans Siperian matkoista 
6.2.2020 klo 17

Eerikinkatu 2, 20100 Turku


Kun otat aikaa matkan tekoon, ehdit todella nauttia reissusta. Trans Siperia -radalla todellakin riittää kilometrejä, joiden aikana ihmetellä vaihtuvia maisemia, tutustua muihin reissaajiin ja yksinkertaisesti nauttia olosta ja puulämmitteisen samovarin huumaavasta tuoksusta!

 
Ravintolavaunussa raikaa nauru, ikkunoissa vilisee karun kauniit maisemat ja sinä loikoilet hytissäsi sängyllä. Nouse ylös pelaamaan korttia huonekavereidesi kanssa, seuraa myyjien koordinoitua liikehdintää asemalaitureilla, tuijota hypnoottisesti vaunujen välissä vilisevää maata ja nuku sikeästi raiteiden tasaisen kolinan tuudittamana. Ah, mitä matkantekoa!

Kun matkustat hitaasti, ehdit nähdä ja kokea enemmän. Pysähdy pikkukylissä, maistele paikallisia herkkuja ja unohda paikasta toiseen säntäily. Trans Siperian reissu on todellinen (vähintään!) kerran elämässä kokemus!

Illan aikana
  • Kuulet eri reissukokonaisuuksista ja reittivaihtoehdoista
  • Saat vinkkejä, missä ainakin kannattaa pysähtyä matkan varrella
  • Tutustut muihin samanhenkisiin reissaajiin.

Ilmoittaudu mukaan ja tule suunnittelemaan yksin tai kaverin kanssa. Matkaisiko sitä Venäjän itärannikolle Vladivostokiin, Mongolian Ulan Batoriin vai kenties aina Kiinan Pekingiin asti tai ehkäpä vielä laivalla Japaniin asti? Kerromme vaihtoehdoista, hinnoista ja käytännön asioista. 
 
Tapahtuma on maksuton.

Rekisteröitymisaika on päättynyt. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.