• Jens Aaløse

    Koncerndirektør, Group CCO & Stakeholder Relations, TDC Group

    Om Jens Aaløse
    Interessen for andre mennesker, fightervilje og disciplin er kendetegnene for Jens Aaløse
     
    Lysten og modet til at tackle de store udfordringer og forandringer, kombineret med masser af energi, hårdt arbejde, utålmodighed og insisteren på interessen for andre mennesker har bragt Jens Aaløse, koncerndirektør i TDC, til det sted i livet, hvor han er i dag.

    Efter næsten 20 år i luftfartsbranchen, hvor Jens sluttede sin karriere som Vice President med ansvar for Marketing og Leisure-salg fortsatte Jens karrieren som adm. direktør for det Egmont ejede Nordic Media Link AB og sidenhen for Dansk Reklame Film A/S.

    Efter en periode som Adm. Direktør for Danske Licens Spil havnede Jens i juni 2013 hos TDC Group med ansvaret for næsten 3.000 medarbejdere i TDC’s salgskanaler og TDC’ retailbutikker. Derudover har han siden januar 2016 haft ansvaret for TDC’s kundetransformationsprogram og varetaget ansvaret som Group CCO. Dette ansvar falder helt i tråd med Jens Aaløse som en moderne people leader, der også finder udfordring i at arbejde med diversitet og mangfoldighed.
     
    Hårdt arbejde kræver både mental og fysisk styrke. Den mentale styrke er han nok født med, og den fysiske styrke holdes ved lige og udbygges med rigtig meget sport. Bl.a. har han spillet mere end 200 divisionskampe i Basketball, han har cyklet Europas bjerge tynde, løbet et utal ultra og maratonløb og gennemført flere Ironman stævner, blandt andet deltaget i VM på Hawaii.  Og netop drømmen om igen at kunne deltage i VM på Hawaii fylder planerne for det kommende år.

    Det sociale liv bliver bestemt heller ikke forsømt. Ud over et særdeles stort erhvervsnetværk er Jens Aaløse også medlem af flere bestyrelser, bl.a. Topdanmark og FDM Travel og bruger meget af sin fritid på at støtte og være engageret i velgørenhedsarbejde, bl.a. i Kræftens Bekæmpelse. 

    Jens Aaløse er uddannet fra Handelshøjskolen i København og bor privat i Dragør sammen med Mai Britt Hertzmann og børnene Oliver, Mathias og Alberte.

    • 15:30 - 16:15 Keyntote: Jens Aaløse Koncerndirektør, Group CCO
Cookies policy