2. september 2021

Hotel Christiansminde

Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

GULD SPONSORER

Stora Enso

 
09:30 - 10:00
Registrering & networking
10:00 - 10:15
Velkomst
10:15 - 11:15
E-Mobility & E-distribution, følg strømmen og bliv helt elektrisk!
Torben Fog, Founder & COO af Spirii. Som virksomhed sælger Spirii el-bil ladeløsninger til virksomheder, kommuner og boligforeninger. Torben Fog skal tale om omstilling til mere bæredygtighed
11:15 - 12:30
Frokost
12:30 - 13:00
KONPA Academy & Akademiuddannelserne
Peter Bo Rützou, Founder & CEO af Improveme, som udvikler virksomheder, ledere og medarbejdere til den højest mulige passion, involvering, performance og lønsomhed. Målet er at gøre virksomheden så attraktiv som muligt.
Udgangspunktet er virksomhedens og medarbejdernes samlede potentiale, både det erkendte og det uerkendte.
13:00 - 13:45
Vinderkultur!
“VINDERKULTUR”  med fokus på hele holdet. I foredraget fortæller Troels blandt andet om, hvor vigtigt det er at få et uhomogent hold til at samarbejde som et team, samt hvor vigtigt det er, at den enkelte får lov til at udfolde sine stærke sider og at udvikle sig individuelt – dog stadig under hensyntagen til kollegerne.
13:45 - 14:15
Networking
14:15 - 15:45
En løvindes fortællinger
Mød Mia Wagner fra DR-programmet Løvens hule og hør hende fortælle om arbejdet med de modige iværksættere. Hvem er kvinden bag, og hvad driver hende til at sige farvel til stillingen som koncerndirektør og starte sin egen virksomhed Nordic Female Founders? Hvordan har Corona påvirket iværksætteriet, og hvad kan vi andre lære af det?  Mia Wagner er bedst kendt som investor i DR-programmet Løvens Hule. Derudover er hun medstifter af Nordic Female Founders, som investerer i iværksætteri og løfter kvinder i iværksætteriet. Hun er tidligere koncerndirektør i familievirksomheden Freeway baseret i Viborg og før da var hun praktiserende advokat og konfliktmægler. Mia Wagner introducerer jer også for den succesrige iværksætter Mette Lyngholm fra virksomheden Eyda, som fik en investering hjem i Løvens Hule 2020. Eyda producerer og sælger fitnesstøj til kvinder og udmærker sig med en stærk salgsstrategi med udelukkende salg fra egen webshop og med en målrettet influencer marketingstrategi.
15:45 - 16:15
Networking og ispause
16:15 - 17:15
Amazon – Trussel eller mulighed?
Ulrik Grevenkop-Castenskiold er Managing Partner i Maze-One. Han har mere end 4 års erfaring med Amazon. Han er ansvarlig for Maze-One i Norden og hjælper til dagligt en række nordiske kunder med at sælge og markedsføre sig på Amazon i Europa, USA og Asien. Niels Ralund er e-handlens stærke stemme i dansk erhvervsliv med sin dybe indsigt i de krav, som digitaliseringen stiller til erhvervslivet – især i handelserhvervene. Niels trækker såvel på sine erfaringer som iværksætter, selvstændig, direktør i FDIH, medlem af forretningsudvalget i Ecommerce Europe og nu e-handelsdirektør i Dansk Erhverv Digital Handel samt sin tætte personlige kontakt til virksomhederne, så han har i den grad fingeren på den digitale handels puls.
18:30 - 19:00
Velkomstdrink
19:00 - 23:59
Middag & underholdning

Sponsorer

Find vej

Hotel Christiansminde

Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg

Cookies policy