7. syyskuu 2019

KILROY Helsinki

Kaivokatu 10 A, 00100 Helsinki

Study Abroad - Tulevaisuus täynnä mahdollisuuksia

MESSUTAPAHTUMA ULKOMAILLA OPISKELUSTA
7.9.2019 klo 13-16


Tapahtumapäivän ohjelmassa on lyhyitä infopaketteja sekä mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja käydä kahdenkeskisiä keskusteluja niin opintoneuvojiemme kuin yhteistyöyliopistojemme edustajienkin kanssa. Näillä minimessuilla kuulet opintovaihtoehdoistasi ja saat konkreettista ohjeistusta, miten toimia, jos maailmalle lähtö houkuttelee. Tule ja kerää vinkit talteen!

 
  • Miksi kannattaisi lähteä opiskelemaan ja hakemaan kokemuksia ulkomaille?
  • Milloin haku kannattaa aloittaa? 
  • Miten valita itselle paras opiskelumaa, yliopisto tai työharjoittelupaikka?
  • Mitä aloja missäkin maassa ja yliopistossa voi opiskella?
  • Mitä ulkomailla opiskelu maksaa? Mitä rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla?
  • Minkälaiset kielivaatimukset ovat?
  • Miten asunto- ja viisumiasiat hoidetaan?

Meidän kautta voit lähteä opiskelemaan Englantiin, Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Kiinaan, Japaniin, Singaporeen ja Vietnamiin. 
 
Lukiolaisille ja ammattikoululaisille
Toisen asteen koulutuksen jälkeen voit lähteä ulkomaille suorittamaan kandidaatin tutkintoa. Osa yhteistyöyliopistoistamme tarjoaa myös n. lukukauden mittaisia lyhytohjelmia, ikään kuin vaihto-opiskeluvaihtoehtoa, vaikka et olisikaan vielä korkeakoulussa Suomessa. Vaihtoehtoina on myös erilaisia taidealojen kurssikokonaisuuksia esimerkiksi valokuvauksen, tanssin ja teatterin aloilla. 

Korkeakouluopiskelijoille
Jos olet jo aloittanut korkeakouluopinnot Suomessa voit lähteä maailmalle joko vaihto-opiskelijaksi osana kotiyliopistosi tutkintoa, suorittamaan toista, erillistä kandidaatin tutkintoa tai - kandidaatin tai ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen - suorittamaan maisterin tutkintoa. 

Ulkomaan työharjoittelua suunnitteleville
Meidän kautta voit lähteä työharjoitteluun Englantiin, Espanjaan, Saksaan, Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Kiinaan, Japaniin ja Etelä-Afrikkaan. Autamme vaihtoehtojen kartoittamisessa, hakemusprosessissa, asunto- ja viisumiasioissa sekä itse työharjoitteluun valmistautumisessa. 

Välivuotta pohtiville
Välivuosi on mahdollisuus vetää henkeä ja tehdä jotakin tavanomaisesta "opiskeluputkesta" poikkeavaa. Meidän kautta voit hakea erilaisiin lyhytohjelmiin suorittamaan kurssimuotoisia opintoja maailmalla tai vaikkapa matkustamaan koko vuodeksi Working Holiday -viisumin turvin Australiaan tai Uuteen-Seelantiin.

Matkustelun lisäksi toinen suosittu vaihtoehto välivuoden varalle on vapaaehtoistyö. Vapaaehtoistyö ulkomailla on antoisa tapa matkustaa ja kehittää samalla itsetuntemusta: tutustu paikalliseen kulttuuriin ja ihmisten arkeen ja haasteisiin pintaa syvemmältä. Samalla hankit myös mielenkiintoista sisältöä ansioluetteloosi. Kansainvälisessä ryhmässä työskentely kartuttaa sekä kielitaitoa että ryhmätyötaitoja. 


Tapahtuma on maksuton. 


Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, mihin kellonaikaan suunnittelet saapuvasi paikalle, jotta voimme varautua järjestelyissä asianmukaisesti ja varmistaa tilaisuuden sujuvuuden. Tapahtumassa saa toki viipyä vaikka koko sen ajan, kun ovet ovat avoinna. Pyydämme, että jokainen ilmoittautuu henkilökohtaisesti, jotta osaamme varautua oikeaan osallistujamäärään.

 
Tilaisuus on avoin kaikille - Tule messuilemaan kaverin kanssa tai vinkkaa vaikka vanhemmille!

Rekisteröitymisaika on päättynyt. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.