• Jacob Risgaard

  Investor, ejer af Coolshop.com og kendt fra Løvens Hule på DR1

  Taler til følgende sessioner
  • 14:00 - 14:45 FRA 75% FRAVÆR TIL 100% SUCCES

   I gennemsnit tjener netbutikker i Europa -7%. MINUS! Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan man så tjener penge på e-handel? Jacob Risgaards svar er: På alt det udenom!

   Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder på trods af, at hans barndom både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV, så han har i den grad formået at vende bøtten såvel forretningsmæssigt som privat.

   Medarbejderne er Coolshops vigtigste ressource, og der gøres et stort arbejde for at sikre, at medarbejderne har det så godt som overhovedet muligt. Hør hvordan Jacob med fokus på menneskelige værdier og ved at dyrke medarbejdernes forskellighed er lykkedes med at vækste massivt og gøre Coolshop til en af Danmarks mest cool arbejdspladser. Der er plads til at have det sjovt og udfordre det ordinære.

   Bliv inspireret af en historie om succes på trods og om modet til at turde gøre noget andet end alle andre:

   • Hvordan lykkes det at opnå det, som mislykkes for mange andre?
   • Hvordan skaber man et internationalt brand for få midler?
   • Hvordan kan CSR og branding kobles sammen?

Cookies policy