• Thorkil S. Hansen

    CEO, CLOUDIO A/S

    Thorkild er CEO for CLOUDIO A/S

    CLOUDIO er en ledende og uafhængig dansk leverandør af forretningskritisk IT-infrastruktur og services, der understøtter virksomheders arbejde med at skabe digital transformation og sætte IT i centrum for sine virksomheds- og forretningsprocesser.
     
    CLOUDIO er strategisk partner til Advania. Sammen leverer vi BaaS-løsninger der dokumenterer, at virksomheders forretningskritiske data er sikkerhedskopieret og kan gendannes hurtig og effektivt - uanset hvor i et hybrid- eller multi-cloud miljø data genereres og opbevares.
     
    Sammen leverer vi moderne og selvbetjente IaaS-løsninger til virksomheder - enten i single-site eller dual-site konfiguration med fuldautomatisk failover. 
     
    Alle BaaS- og IaaS-løsninger leveres fra datacenter i Danmark med højeste certificering.

    • 10:15 - 10:50 Kunde case | BaaS og IaaS til Dansk region og Bygma Gruppen A/S
      SPOR 1
      I dette indlæg stiller vi skarpt på to kunder, der også er helt afhængige af deres IT for at virke, og som begge har valgt at håndtere den risiko ved at få IT leveret som en service.
       
      Hør om en dansk region med mere end 2.000 servere, over 1 petabyte data og en bred vifte af SaaS-applikationer, som får indfriet deres høje krav til databeskyttelse og -gendannelse med en BaaS-løsning leveret fra datacenter i Danmark.
       
      Hør også om Bygma Gruppen A/S og den IaaS-løsning, der leverer de fleste af de IT-services og applikationer, som gruppens ca. 2.600 medarbejdere behøver adgang til for at være produktive og kunne servicere kunder mest effektivt. 
Cookies policy