• David Stottrup

    Enterprise Accounts, Nordics, Okta

    David Stottrup er Senior Enterprise Account Executive, Nordics hos Okta, og er således ansvarlig for større og store virksomhedskunder på tværs af de nordiske lande og inden for både detailhandel, medievirksomhed, sundhedssektoren, forsyningsselskaber, produktionsvirksomheder og logistikleverandører.

    • 14:20 - 14:55 OKTA | Identity first med Okta Identity Cloud
      SPOR 5
      Mere end 10.000 virksomheder og organisationer har tillid til Okta - og Gartner har for 5. år i træk udnævnt Okta Identity Cloud som markedsledende takket være effektive løsninger, der understøtter virksomheders identity first strategi og både B2B, B2E og B2C use cases.

      Okta er identitetsstyringsløsningen, der ikke kræver valg mellem brugervenlighed, sikkerhed og fuld funktionalitet. Okta Identity Cloud gør det både enkelt og sikkert for virksomheder at styre adgang til alle applikationer - også legacy-applikationer og uanset hvor brugerne logger på fra.

      Kom og hør om automatiseret og medarbejderbetjent IAM, SSO med adaptiv MFA og Zero Trust til virksomheders nye remote work virkelighed - leveret af Okta med en platform der er både extensible, integrated, neutral og unified.
Cookies policy