• Anne Skare Nielsen

    Chief futurist, UNIVERSAL FUTURIST

    KEYNOTE: Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er både en tornado, som kan løfte dig op og udvide din horisont, og orkanens øje, der kan give dig ro og fokus, så du kan træffe dine egne beslutninger baseret på fremtidens mange muligheder.
    Anne er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.
    Læs mere om Anne her: https://www.universalfuturist.dk/anne-skare-nielsen

    • 09:10 - 09:55 Keynote | Anne Skare Nielsen
      Kørekort til fremtiden - Find vej “fra mere til bedre"
      Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en tur ud i fremtiden, hvor Anne Skare Nielsen - en af verden bedste fremtidsforskere - vil klæde dig på til selv at forudse fremtiden.
       
      Verden er nemlig ikke af lave - den er ved at blive lavet. Og hvor vi før fik succes ved at kunne alting hurtigere, større, billigere og længere, skal vi nu til at skifte gear.
       
      De næste 10 år bliver nemlig episke! Der har aldrig været kortere afstand mellem visionsevne og skaberkraft. Den grønne omstilling og det fleksible arbejdsmarked er over os - men hvor skal vi hen? Hvordan ser den ud, når vi er “færdige”? Hvem vinder og hvem taber? Og hvordan træffer vi de optimale valg, når der skal satses på teknologi - uden at risikere, at det hele braser sammen under fødderne på os.

      Kom og få håndfaste teknikker til selv at vække fremtidssansen, slippe plejermentalitet og drømme stort - og stille GPS’en ind på bedre visioner! 
Cookies policy