• Michael Schultz

    PRESALES MANAGER, DATACENTER, Advania

    • 12:40 - 13:15 Dell Technologies | Azure Stack HCI i eget data datacenter
      SPOR 3
      Dell Technologies er Microsoft Strategic Infrastructure Partner og tilbyder Azure Stack hyperkonverget infrastruktur optimeret og skræddersyet til administration og afvikling af workloads på tværs af Azure og eget datacenter. Målet er mere kontrol med både budget og system. Her stiller vi skarpt på Azure Arc, der udvider Azure Resource Manager (ARM) til at fungere som et multi-cloud administrationsværktøj, som også omfatte ressourcer afviklet i eget datacenter. Fordelene er mange - både for virksomheder der har valgt Azure, og dem der overvejer: Få styr på trafikken og budgettet og få sikkerhed for overholdelse af egne og eksterne politikker og sikkerhedskrav. Mød også Advanias datacenterteam og få deres frontlinjeperspektiv på mulighederne og fordelene ved Azure Stack HCI leveret i partnerskab med Dell Technologies. 
      14:20 - 14:55 Dell Technologies | HCI fra Dell: Optimeret til vSAN og disaggregeret HCI
      SPOR 5
      Dell Technologies VxRail er eneste fuldt integrerede, prækonfigurerede og prøvekørte HCI-løsning optimeret til VMware vSAN og vSphere - og som skræddersyet til disaggregeret HCI - fordi selvfølgelig skal hyperkonvergerede ressourcer kunne skaleres uafhængigt af hinanden. Alt andet er spild!

      I samspil med Dell Technologies PowerStore storage array med indbygget VMware hypervisor får I nem integration med jeres eksisterende VMware-miljø og strømlinet deployment og håndtering.

      Mød også Advanias datacenterteam og få deres bud på betydningen af VxRail + PowerStore i en verden, hvor behov for mere lagringskapacitet vokser hurtigere end behovet for flere kerner. 
Cookies policy