• Flemming Märtens

    Senior Product Manager, Lenovo Denmark Aps

    Senior Product Manager hos Lenovo i Danmark.

    Flemmings dybe viden om Lenovos PC-produkter, -løsninger og services kombineret med hans store tekniske indsigt, gør ham til en altid eftertragtet indlægsholder.

    • 14:20 - 14:55 Lenovo PC | Lenovo ThinkPad flytter igen grænser
      SPOR 5
      Lenovo sætter nye standarder for bærbare enheder - både når det gælder kapacitet, sikkerhed og bæredygtighed. Kom og mød de nye ThinkPad-modeller, der både håndterer enhver udfordring og er mestre i mobilitet.

      ThinkPad-maskiner er testet i henhold til krævende MIL-SPEC-tests og hundredvis af kvalitetskontroller for at sikre holdbarhed og er anerkendt for lang batteridriftstid. Men når du har brug for mere strøm, er du med Rapid Charge tilbage på 80 % efter frokostpausen.

      Lenovo og Microsoft arbejder tæt sammen om at designe ThinkPad-modeller med integreret hardware- og softwarebeskyttelse og sikkert forsvar mod stadig mere avancerede cyberangreb.

      esuden har Lenovo sat sig branchens vel nok mest ambitiøse mål når det gælder om at øge bæredygtigheden af sine produkter og dokumentere sine resultater. Det gælder både computere, kontorer og forsyningskæder. 
Cookies policy