• Martin Plesner

    Senior System Engineer, Veeam Software

    Senior Systems Engineer hos Veeam Software
     
    Martin har siden 2002 arbejdet som konsulent hos de største danske virksomheder og har været med til at omlægge og effektivisere deres IT. 
    Martin har dyb viden og kompetencer inden for virtualisering og optimering af IT-drift og har speciale i en række cloudprodukter, herunder Microsoft og VMware. 
    Siden 2004 har Martin rådgivet Veeams kunder og partnere i at få mest muligt ud af Veeams platform ved at udvikle og være med til at eksekvere på strategier for cloud, backup og sikkerhed.

    • 11:05 - 11:40 Veeam Back-up | Digitalisering: Kriminelles nye legeplads
      SPOR 2
      Har du en plan for når et ransomware-angreb har lagt hele jeres IT ned? Hvem ringer du til? Hvor er dit password?
      Digitaliseringstoget kører for fuld fart, og danske virksomheder og organisationer arbejder hver dag for at udnytte det enorme potentiale, som digitaliseringen udgør - men jo mere digitaliserede, virksomhederne bliver, jo mere alvorligt er det, når IT-kriminelle kommer inden for dørene.

      Martin Plesner-Jacobsen fra Veeam Software viser, hvordan ransomware er blevet et kæmpe forretningsområde for de kriminelle netværk, og vil med udgangspunkt i virkelige hændelser pege på nogle af de oversete, men nødvendige, forholdsregler og procedurer, som alle virksomheder skal have på plads for at overleve i de kommende år. 
Cookies policy