• Carsten Weis

    CEO, Advania

    CEO for Advania i Danmark

    Carsten har den daglige overordnede ledelse af virksomhedens danske afdeling i tæt samarbejde med Advania Group med hovedsæde i Sverige. Advania har en ambition om at blive Danmarks førende og foretrukne IT-forhandler i hele Nordeuropa. Med kontorer i Danmark, Sverige, Island, Norge, Finland og UK har hele organisationen mere en 4000 ansatte, hvoraf mere end 1500 dagligt arbejder med Microsoft-løsninger.

    • 09:00 - 09:10 Velkommen
      INTRO
      Velkommen til Solutionsday 2022 og til Advania.
      Der er sket meget, siden vi sidst holdt SolutionsDay, nu er vi Advania, og verden er vendt på hovedet. Det er blevet svært - hvis ikke umuligt - at spå om hvad der venter rundt om hjørnet af både forretningsudfordringer og -muligheder. Behovet for sikker, fleksibel og skalerbár IT fortsætter med at vokse, og det gør vi også. Advania skal være Nordeuropas foretrukne leverandør af IT-services, -løsninger og -produkter.
       
      Advania Danmarks CEO, Carsten Weis byder velkommen til SolutionsDay 2022, og fortæller mere om Advania, gruppens ambitioner og løfte til virksomheder om at skabe værdi med IT som middel og med viljen til at gå længere. 
Cookies policy