Event has been expired
 • Målfrid J. Frahm Jensen

  Foredragsholder, forfatter, skribent

  Målfrid J. Frahm Jensen, er utdannet hjelpepleier. Hun arbeidet tidligere som erfaringskonsulent ved Stavanger universitetssjukehus (2009 - 2015). Målfrid har bred erfaring fra psykisk helsefelt både som pasient, pårørende, ansatt og tillitsvalgt. Hun er også foredragsholder, forfatter og skribent, og har gitt ut syv diktsamlinger og er medforfatter i flere fagbøker og hefter innen psykisk helsefeltet. Nå er hun redaktør for og forfatter av boken «Varsling i offentlig sektor, med utgangspunkt i helsetjenesten». Boken kommer på Universitetsforlaget estimert høst 2019. I 2015 ble Målfrid tildelt både Tabuprisen og Ytringsfrihetsprisen for sitt arbeid i psykisk helsefeltet.  
   

  Program
  • 14:00 - 06-11-2019 Formålet med seminaret er å informere om potensialet for skade som ligger i psykoterapeutisk praksis, hvordan det kan oppleves fra brukerperspektivet og ikke minst hva behandlere kan gjøre. Stilen er utforskende og inviterende fremfor refsende.

   Etter en kort innledning vil det være fire faginnlegg á 15 minutter. Faginnleggene vil belyse negative effekter i terapi fra terapeuten, forskeren, juristen og brukerens perspektiv. Seminaret vil avsluttes med en panelsamtale med innlederene, med forberedte spørsmål og mulighet for innspill fra salen.


   Møteleder: Målfrid J. Frahm Jensen

    
   .
    
Cookies policy