Event has been expired

ARRANGØR

Nordens største faste, tverrfaglige psykisk helse konferanse

Schizofrenidagene 2019 'Stressology' arrangeres av Stavanger Universitetssjukehus klinikker psykisk helsevern og Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning i nært samarbeid med Rogaland A-senter, RVTS Vest, Helse Bergen, Stavanger kommune, TIPS Stavanger, Mental Helse Ungdom, Universitetet i Stavanger, Sola DPS, Jæren DPS, MentalHelse SørVest.
Konferansen støttes av Stavanger kommune, Inge Stenslands Stiftelse, Rogaland Fylkeskommune,  og Helsedirektoratet.

Siden 1989 har Schizofrenidagene vært et treffpunkt for fagfolk fra hele landet, med foredrag fra nasjonale og internasjonale klinikere og forskere. Schizofrenidagene i Stavanger er blitt en konferansearena som er unik i nasjonal og internasjonal sammenheng, og er Nordens største, faste tverrfaglige psykiatrikonferanse - et treffpunkt for nettverksbygging, faglig påfyll og gode kulturopplevelser.

Grønn og non-profit Som et årlig arrangement med 5000 deltagere, tenker vi mye  på hvordan vi kan være så miljøvennlige som mulig. I konferanseuken bruker vi Svanemerkede hotell, trykker på resirkulert papir, serverer kortreist mat, bestiller miljøtaxi, bruker digital app og vår samarbeidspartner Stavanger Forum er sertifisert Miljøfyrtårn.
 
I tillegg er vi opptatt av at vi er en non-profit konferanse, organisert av Stavanger Universitetsjukehus sammen med den ideelle stiftelsen Psykiatrisk Opplysning. Du som besøker oss skal vite at din deltageravgift går uavkortet til gjennomføring av konferansen fra år til år, og ikke til privat fortjeneste.

Konferansen støttes av Stavanger kommune, Inge Stenslands Stiftelse, Rogaland Fylkeskommune, HelseVest og Helsedirektoratet.

Fag, kultur og fellesskap i 30 år - les historien om Schizofrenidagene her