Velkommen til Stressologi 4. - 8. november 2019

MELD DEG PÅ

Velkommen til Stressologi i Stavanger

MELD DEG PÅ

 


 
9:00 - 14:30
SKOLEDAGEN "Stå for någe"
For 21. år på rad arrangerer vi en egen dag for elever i den videregående skole. En av fem unge sliter psykisk. Vi ønsker med denne dagen å sette fokus på psykisk helse, og håper det kan bidra til større åpenhet og kunnskap, og til å bygge ned fordommer. Gratis påmelding; første man til mølla! : post@psykopp.no 

Last ned invitasjon
09:00 - 15:00
LÆRERKURS Alle har en psykisk helse
Gratis kompetansehevingskurs for lærere, skoleledere, helsesøstre, PP-rådgivere og andre som arbeider med elever i ungdomsskolen les mer
Påmelding


HVA VILLE DU SAGT HVIS DU KUNNE MØTE DEG SELV?


 

Teknologisk utvikling åpner nye muligheter i behandling av psykiske helseutfordringer. På årets konferanse har vi invitert digitale behandlingsprosjekter til å presentere sin metodikk og sine resultater. Fra University College London kommer psykologene Mar Rus-Calafell og Thomas Ward, som begge er sentrale i utviklingen av AVATAR-terapi for psykoselidelser. Denne lovende terapiformen lar pasienten innlede en dialog med en digital avatar som representerer stemmene, veiledet av en terapeut. 
Det vil gis en generell innføring om temaet under miniseminaret kl 13 - kl 1415 torsdag 7. november. Fra kl 1445 - kl 1645 vil Drs Ward og Rus-Calafell ha et ekstraseminar, en praktisk sesjon for en mindre gruppe som har lyst å lære mer om denne tilnærmingen, og prøve det ut i praksis.
Forskningsresultatene så langt forteller oss at dette er en meget lovende metode, en metode vi også bør ta i bruk i Norge.


PÅMELDING TIL EKSTRASEMINAR AVATAR-TERAPI  (inkl. i deltakeravgiften for deltakere på fagkonferansen)
  
Bilderesultat for twitter logo  Bilderesultat for facebook

 

Allan Abbass
Dr. Allan Abbass is a Professor of Psychiatry a.... Vis mer
Kay Redfield Jamison, M.A., Ph.D.
Kay Redfield Jamison is the Da.... Vis mer
Unnur Anna Valdimarsdóttir
Professor of epidemiology at the Faculty of Med.... Vis mer
Påmeldingsfrist:

Konferansested

Stavanger Forum