24. september 2020

Webinar

Microsoft Teams

Sådan gør du dine medarbejdere til et aktiv fremfor en trussel for din it-sikkerhed.

Det er menneskeligt at fejle, det kommer vi ikke udenom. Men hvordan kan vi reducere risikoen for at vi mennesker fejler? En af måderne er at skabe opmærksomhed og samtidig få mennesket til at stoppe op og tænkte en ekstra gang over, om det man er ved at gøre, er en god idé. Dette webinar stiller skarpt på hvordan du kan håndtere cybertrusler ved at træne dine medarbejdere i sikker brug af IT. Studier viser, at helt op til 80% af alle succesfulde hackerangreb skyldes menneskelige fejl og at der år efter år sker en markant stigning i antallet af udsendte phishing mails.

Til webinaret vil du blive inspireret til hvordan du gennem træning af dine medarbejdere kan gøre dem til et aktiv fremfor en trussel for din virksomheds it-sikkerhed. Du vil samtidig blive præsenteret for vores løsning, som er en af de mest brugte og anerkendte på verdensplan.
 
På webinaret vil du møde:
 
Benjamin Nordentoft Vejgaard
Area Director, Security Services i Danmarks største IT-virksomhed KMD, som i mere end 40 år har spillet en central rolle i at udvikle og sikre det digitale Danmark. Benjamin er tidligere strategisk sikkerhedsarkitekt for britiske Wolseley, såvel som Lead Security Architect hos Systematic og betroet sikkerhedsrådgiver for CGI/Logica
 
Mikael Järpenge (English speaker)
Channel Systems Engineer i Proofpoint
Med over 20 års erfaring med samspillet mellem mennesker og teknologi, har Mikael mestret kunsten at kommunikere og påvirke mennesker. Som “People-Centric Evangelist” ved ProofPoint - markedsleder i sikkerhedstræning, har Mikael stået i spidsen for flere succesfulde sikkerheds awareness programmer, med det formål at ændre organisationen og dens medarbejderes adfærd og kultur. Mikaels indsigt i den menneskelige faktor, hvordan man tilgår mennesker på forskellige niveauer og understøtter ændrings af adfærd vha. af teknologi, er uvurderlig i det 21. århundredes trusselsbillede.

Lucas Rosendahl
Security Specialist i KMD
Lucas hjælper organisationer af alle størrelser med at forstå, hvorfor man er nødt til at fokusere på den menneskelige faktor/adfærd for at minimere risikoen for sikkerhedsbrud. Det vil sige, hvordan organisationer og brugere kan blive mere modstandsdygtige ved at træffe smarte sikkerhedsbeslutninger i hverdagen og ændre deres kultur. Dette ved hjælp af små virkemidler såsom nudging eller ved at benytte værktøjer til at uddanne medarbejdere.

Webinaret finder sted på Microsoft Teams d. 24. september 2020 kl. 9.00-10.00.

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren
Cookies policy