REBOOT

09:30 - 10:00
Officiel åbning af REBOOT
10:00 - 10:50
Sustainability in Everything We Do
KEYNOTE SPEAKER: Lisa Ekstrand, Vice President, Sustainability, Vestas.
Oplægget er på engelsk.

Embarking on a sustainability journey. In 2020, Vestas launched a new global sustainability strategy which marked the shift from ‘sustainability is the business we are in’ to ‘sustainability in everything we do’. Learn more about Vestas’ sustainability strategy and how they are working towards integrating sustainability across its value chain.”
11:00 - 12:30
Markedsføring, Bæredygtighed & Greenwashing
Moderator: Felix Smith, radio- og tv-vært

Kl. 11.00 - 11.40: Greenwashing do's and don'ts
Forbrugerombudsmanden
Forbrugerombudsmanden har øget fokus på brug af klima-, miljø- og bæredygtighedsudsagn i virksomheders markedsføring af produkter og ydelser. Forbrugerombudsmanden vil gennemgå reglerne på området med udgangspunkt i Forbrugerombudsmandens miljøvejledning og kvikguide til virksomheders miljømarkedsføring. Herudover vil Forbrugerombudsmanden komme ind på relevant praksis.

Kl. 11.40 - 12.05: Hvorfor ESG bør være en del af jeres markedsføringsstrategi
Natascha Kronborg Lauritzen, Senior Marketing & Operations Manager, TMC Strategic Communications
Oplægget stiller skarpt på, hvordan ESG kan bruges som markedsføringsværktøj til at skabe tillid og autenticitet for jeres brand i en tid med stadig større krav. Hvordan sikrer vi, at MarCom-afdelingen støtter virksomhedens ESG-mål og initiativer? Hvordan kan MarCom kommunikere organisationens ESG-initiativer internt og eksternt? Og hvilke generelle udfordringer er der for MarCom-afdelinger, når de navigerer ESG?

Kl. 12.05 - 12.30: Virksomhedscase
Andel
11:00 - 12:30
Digitalisering
Moderator: Ida Ebbensgaard, journalist

Kl. 11.00 - 11.45: Digitainability – når digitale løsninger bliver løftestang for bæredygtig omstilling 
Trine Plambech, Director of Digital Sustainability, Alexandra Instituttet
Verden står overfor store udfordringer. De virksomheder, der vælger at bruge digitalisering og bæredygtighed som innovationsdagsorden, har en unik mulighed for at øge deres konkurrencekraft og blive blandt dem, der tilbyder de løsninger, vi har brug for. Få indblik i hvordan man med digitalisering og fokus på menneskelig adfærd kan fremme bæredygtighed. Trine Plambech tager udgangspunkt i konkrete cases og giver dig et indblik i de store potentialer, der ligger i at arbejde strategisk med digitalisering og adfærd som løftestang for den bæredygtige omstilling af vores virksomheder. 

Kl. 11.45 - 12.30: Paneldebat
3 virksomheders deler ud af deres erfaringer med digitalisering & bæredygtig bundlinje
  • Alfix, Anders B. Toft, direktør
  • BM Silo, Lisbeth Barnbæk Nielsen, CEO
  • Polestar, Henrik Bang, CEO
11:00 - 12:30
Netværksmøde for Bestyrelsesmedlemmer og CEOs
Værter: Fynsk Erhverv
Tema: Risk Management

Program for netværksmødet kommer snart.
13:30 - 15:20
Strategi og Forretning
Moderator: Ida Ebbensgaard, journalist

Kl. 13.30 - 14.10: Bæredygtighed som driver for en bedre bundlinje
Steffen Max Høgh, CEO, Bæredygtig Business
Bæredygtighed, strategi og salg.
De globale problemer løses ikke af filantropi og velgørenhed, men igennem en kommercialisering af bæredygtighed. Lyt med når Steffen Max Høgh, forfatter til Bestselleren Bæredygtig Business, deler ud af sin viden om hvordan bæredygtighed kan gøres til sund forretning.

Kl. 14.10 - 14.50: Grøn omstilling, cirkulær økonomi og nye markedsvilkår
Gitte Haar, CEO, Center for cirkulær økonomi
Cirkulær økonomi, værdikædesamarbejder og forretningsmodeller.
Bæredygtighed, grøn omstilling og cirkulær økonomi skaber nye markedsvilkår for virksomheder i EU. Virksomhedsledere får i disse år et større ansvar for hele virksomhedens værdikæde, og den afhængighed virksomhederne er af forsyning fra andre regioner er udfordret af post-corona, krig i Ukraine og global ressourcemangel. Kampen om ressourcerne er startet, og den cirkulære økonomi er en vigtig del af at gøre virksomhederne mindre sårbare og mere bæredygtige. Det betyder et opgør med lange, sårbare, globale værdikæder med udgangspunkt i EU-lovgivning og mobilisering af industrien til en ren og cirkulær økonomi, som bliver den største forandring virksomhederne kommer til at opleve siden starten af industrialiseringen, også større end digitalisering.

Kl. 14.50 - 15.20: Virksomhedscase                    
STARK
13:30 - 15:10
Finansiering af virksomheders investering i den grønne omstilling
Moderator: Felix Smith, radio- og tv-vært

Kl. 13.30 - 14.30: 4 finansieringsmuligheder til virksomheders investering i den grønne omstilling
En repræsentant fra fire forskellige organisationer, der på forskellig vis tilbyder hjælp til finansiering af virksomheders investering i den grønne omstilling, vil fortælle om deres programmer og ansøgningskriterier.
  • Michael Wehner Rasmussen, Innovation Officer, Innovationsfonden
  • Torben Mejdal, Erhvervskundechef, Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)
  • Philip Fiil Eldrigde, Forretningsudvikler, Erhvervshus Fyn
  • Katrine Ziska, specialist i bæredygtighed, Jyske Bank

Kl. 14.30 - 15.10: ESG som værktøj
Mette Toftegaard Rasmussen, BDO
Med ny lovgivning fra EU Cooperate Sustainability Raporting Directive (CSRD) samt en stærk forventninger fra investorer, kunder og marked, er det blevet et forretningskritisk at kortlægge og dokumentere sin ansvarlighed med afsæt i ESG indikatorerne.
Oplægget stiller skarpt på de nye krav og rammer, samt hvorfor de påvirker både store og små virksomheder. Yderligere er der fokus på hvordan virksomhederne kommer godt i gang med bæredygtighedsrapporteringen og hvordan det kan være et værktøj til at styrke og fastholde markedsposition.      

     
 

Tilmeld nu

Cookies policy