• Mads Bendt

    Innovationschef & Grundlægger, Capra Robotics

    Speaker for following sessions
    • 11:30 - 12:30 Robotter til kommuner
      HOST: CARENET & ODENSE ROBOTICS.
      The Conference is in Danish.


      11.30 - 12.00:   Robotter i den offentlige velfærds tjeneste
      Bo Fristed, Chef for ITK, Aarhus Kommune
      Mads Bendt, Innovationschef og grundlægger, Capra Robotics

      Med introduktionen af robotter i den offentlige sektor kan kommunerne reducere mange af de rutineprægede, beskidte og nedslidende arbejdsopgaver samtidig med, at den generelle drift optimeres. Robotter kan, med forskelligt værktøj, blandet andet være med til at holde byerne rene for affald på gaderne, sørge for at græsset bliver slået i parker og på fodboldbaner, fjerne tyggegummi fra fortove og salte stierne om vinteren. Robotterne kræver ikke meget, arbejder gerne på skæve tidspunkter, bidrager til et bedre arbejdsmiljø, og den kommunale medarbejder får med ét mange hænder på gaden. Med afsæt i kommunernes udfordringer og nogle konkrete eksempler vil Mads og Bo give et billede af potentialerne for de offentlige myndigheder.

      12.00 - 12.30  Meningsfuld frihedsteknologi
      Ditte Korsager, Virksomhedschef, Attendo
      Lone Jager Lindquist, CEO, PTR Robots

      Lone Jager Lindquist vil fortælle om udviklingen af PTR Robotten til forflytning af patienter og genoptræning. PTR Robotten er netop udviklet i samarbejde med en offentlig institution og vil have afgørende positiv indflydelse på nogle af de store udfordringer som sundhedsområdet har omkring arbejdsmiljø, fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere.
      Derefter skal vi høre om plejehjemskæden Attendo, Attendo er Nordens største leverandør af ældrepleje. Attendo leverer ældreomsorg, omsorg til personer med handicap samt omsorg til udsatte børn og deres familie. Kæden har godt 24.000 medarbejdere i Sverige, Danmark, Finland og Norge. En af de vigtige fokusområder på medarbejdersiden er arbejdsmiljø og motivation. Ditte Korsager, vil med udgangspunkt i hendes erfaringer fortælle om den rejse Attendo er på med afprøvning af teknologi indenfor plejeområdet og hvordan et samarbejde mellem offentlig organisation og privat virksomhed kan bygges op for at sikre et godt samarbejde. 
Cookies policy