Det er snart et år siden at Persondataforordningen trådte i kraft, men mange it-virksomheder er stadig i tvivl om hvad det betyder for dem.

For hvad betyder det for din organisation? Drift af dine kunders it-systemer? Og hvad med det løbende arbejde, hvor du får adgang til persondata hos dine kunder?

Da mange af IT-Branchens medlemmer har rollen som databehandler, er der blandt medlemmerne i sagens natur fokus på databehandlerens rettigheder og især pligter i henhold til forordningen.

Derfor inviterer vi nu til dialog om seneste nyt om GDPR og alt om databehandleraftaler.

Vi glæder os sammen med DAHL Advokatfirma til at byde dig velkommen til dialog som er målrettet it-leverandører og hvor du kan få besvaret alle de spørgsmål du måtte brænde inde med. 

Underviser:

Tim Nielsen er certificeret IT-advokat og arbejder primært med teknologi- og IT-retlige forhold som f.eks. IT-anskaffelser, outsourcing og managed services, persondataret, licensforhold og konfliktløsning.

Desuden yder Tim Nielsen selskabsretlig og generel kommerciel rådgivning og forhandling - særligt til teknologivirksomheder.

Tim Nielsens personlige forkærlighed for iværksættermiljøet gør, at han jævnligt rådgiver opstartsvirksomheder, ligesom han er gæsteforelæser på bl.a. Københavns Erhvervsakademi.

 Torsdag den 23. maj, kl. 09.00 - 11.30
House of Code, Edisonsvej 2, Odense C

Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email