27. tammikuu 2020

NYFA - Koe-esiintyminen

New York Film Academy
Koe-esiintyminen | Portfoliokatselmus | Info-tilaisuus
27.1.2020 klo 15 – 21

Kaivokatu 10 A, 00100 Helsinki


Haaveiletko urasta elokuva- tai tv-alalla? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea New York Film Academyn opiskelijaksi, saada ainutlaatuista opetusta inspiroivassa ympäristössä ja hankkiutua askeleen lähemmäksi uratavoitteitasi!
 

Teemme yhteistyötä New York Film Academyn, tuttavallisemmin NYFA:n, kanssa, mikä tarkoittaa sinulle oikotietä vastauksiin, meidän apua koko hakuprosessin läpi ja mahdollisuutta osallistua pääsykokeisiin Helsingin keskustassa. NYFA tulee siis meille kylään ja pistää koe-esiintymiset, portfoliokatselmukset ja info-tilaisuuden pystyyn. Joten jos opiskelu USA:ssa ja NYFA:n opintotarjonta kiinnostaa, laita haku aluilleen ja ilmoittaudu mukaan!
 
  • Jos haet näyttelijäntyön tai musiikkiteatterin koulutusohjelmiin, osallistut koe-esiintymiseen.
  • Muihin ohjelmiin haetaan portfoliolla.
  • Illan päättää kaikille avoin info-tilaisuus, johon voit osallistua vaikka et vielä hakisikaan opiskelijaksi.

New York Film Academy, NYFA, on yksi Yhdysvaltojen johtavista elokuva-alan kouluttajista. NYFA on erikoistunut elokuva- ja televisiotuotantoihin liittyviin opintoaloihin. Voit valita kursseja mm. elokuvatuotannon, näyttelemisen, käsikirjoittamisen, animaation, musiikkiteatterin, valokuvauksen, radio- ja televisiouutisoinnin, kuvittamisen, leikkauksen, graafisen suunnittelun ja pelisuunnittelun aloilta. Lue lisää New York Film Academysta.
 
Päädytpä sitten opiskelemaan mille tahansa NYFA:n kampuksista – New Yorkiin, Los Angelesiin tai Miamiin – huomaat nopeasti eläväsi ja opiskelevasi keskellä kiehtovaa elokuvamaailmaa. Kampuksilla vallitsee kansainvälinen tunnelma täynnä väriä ja energiaa: mielenkiintoinen sekoitus erilaisia ihmisiä, kieliä, kulttuureja ja lahjakkuuksia. Täydellinen ympäristö olla luova ja imeä oppeja ympäristöstä!
 
Päivän ohjelma 27.1.2020
 
  • Koe-esiintymiset ja portfoliokatselmukset klo 15.00 - 20.00 Huom! Netti-ilmoittautuminen koe-esiintymiseen on nyt päättynyt. Jos olet kiinnostunut koe-esiintymiseen osallistumisesta, ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 09 680 78200.
  • Infotilaisuus klo 20.00 - 21.00 Ilmoittaudu mukaan infotilaisuuteen sivun alareunasta.

Kuinka toimia? 

Ilmoittaudu mukaan tämän sivun alareunasta
  • Huom! Voit ilmoittautua tämän sivun kautta ainoastaan infotilaisuuteen. Netti-ilmoittautuminen koe-esiintymiseen on nyt päättynyt - jos olet kiinnostunut koe-esiintymiseen osallistumisesta, ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 09 680 78200.

Rekisteröitymisaika on päättynyt. Ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään.