30. september 2020

Gyldendal

København K

Lyrik i danskundervisningen i udskolingen

14:30 - 16:30
Program

Kom til en eftermiddag med fokus på lyrik i danskundervisningen i udskolingen med udgangspunkt i de to nyheder: Lyrikspor og Portrætsamtaler og lyrikanalyser. Caspar Eric og Theis Ørntoft.
 
Sammen med forfatteren Mette Bechmann Westergaard går vi ombord i titlen Lyrikspor til udskolingen. Vi ser på, hvordan vi kan booste vores undervisning i samtidslyrik med helt konkrete tekstforslag, der kan få vores elever i 7.-10. klasse op af stolene. Vi pakker teksterne i gode forløb og fordybelsesområder og får præsenteret en lyrikdidaktisk ramme, der både kan bruges i undervisningen og til prøven i mundtlig dansk.

Synes du det kan være en udfordring at finde og arbejde med ny lyrik i din klasse? Det bliver både lettere, skægt og nærværende for dig og dine elever med bogen Portrætsamtaler og lyrikanalyser. Caspar Eric og Theis Ørntoft. Bogen, der kombinerer værkstedssamtaler om liv og forfatterskab med lyrikanalyser. Eftermiddagens oplæg af forfatterne bag bogen giver både eksempler på tekstanalyser, der forbereder eleverne til prøven i dansk, og så giver det dig konkrete værktøjer og idéer til at arbejde med elevernes livshistorier, dannelse og ståsteder.
 
Så kom og få konkrete øvelser og indsigter med hjem, som du kan bruge ugen efter.

På dagen vil der være mulighed for at købe udvalgte bøger med 20 %. Se mere under fanen "Bogsalg".

Hos Gyldendal følger vi myndighedernes retningslinjer. På kurserne vil der derfor være færre pladser end normalt, således at vi kan sørge for, at der er god plads mellem hver kursist. Vi vil også sørger for, at der er håndsprit tilgængelig på alle vores kurser.​

TILMELDING


Når du tilmelder dig et arrangement, indsamler vi – afhængigt af det pågældende arrangement – dine kontaktoplysninger
samt oplysninger om dit navn, stilling, ansættelsessted, madpræferencer og valg af workshop.
Vi behandler kun disse oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre det pågældende arrangement.
Der vil blive taget stemningsbilleder til brug af markedsføring af det enkelte arrangement.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her:

https://gyldendal-uddannelse.dk/kundeservice/persondatapolitik

FIND VEJ

Gyldendal

Klareboderne 3, 1115 København K