Live fra forlaget

Webinar

Lyrik i danskundervisningen i udskolingen - Online

Del på sociale medier

Share
Share
Email

14:30 - 15:00
Indhold

Hen over dette efterår kan du deltage i en række gratis webinarer med et fagspecifikt indhold. Du får inspiration til din undervisning og mulighed for at stille erfarne undervisere og forfattere spørgsmål undervejs i webinaret.
Efter webinaret modtager du en rabatkode, som giver dig 20 % rabat ved køb af hæftet til dig og din klasse. ​

 
Webinarerne er interviews, hvor forfatter Louise Scheele Elling stiller aktuelle forfattere spørgsmål om deres seneste udgivelser og dykker ned i emner, som giver dig nye indsigter og indhold til din undervisning.

Synes du også det kan være en udfordring at finde og arbejde med ny lyrik i din klasse? Det bliver både lettere, skægt og nærværende for dig og dine elever med bogen Caspar Eric og Theis Ørntoft - portrætsamtaler og Lyrikanalyser. Bogen, der kombinerer værkstedssamtaler om liv og forfatterskab med lyrikanalyser. Mød forfatterne bag, og hør hvordan de griber lyrikundervisning an.

Webinaret optages til alle, som ikke kan møde op på tidspunktet. Tilmeld dig for at få en plads og optagelsen tilsendt efterfølgende.
 

TILMELDING


Når du tilmelder dig et arrangement, indsamler vi dine kontaktoplysninger (navn, stilling, ansættelsessted og e-mail).
Vi behandler udelukkende disse oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre det pågældende arrangement.
Vi sender en opfølgende mail efter arrangementet.
 
Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her:

https://gyldendal-uddannelse.dk/kundeservice/persondatapolitik
Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren