Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 26. september 2019!

Deltag i IT-Branchens Lederdøgn torsdag den 26. september, hvor vi samler ledere fra både små og store it-virksomheder, eksperter og kunder til et døgn i forretningens og netværkets tegn.


Formatet er dynamisk, involverende og er en god blanding af oplæg, debatter, gruppearbejde og netværk. Du kan se frem til et døgn med højt tempo, inspirerende og faglig udveksling med kolleger fra branchen og rigtig gode muligheder for at skabe forretning og nye relationer - ikke mindst under den årlige middag, der afholdes slut på aftenen.


 Traditionen tro kan du se frem til et døgn med højt tempo, inspirerende og faglig udveksling med kolleger fra branchen og rigtig gode muligheder for at skabe forretning og nye relationer – ikke mindst under den årlige middag og aftenhygge som en.
 

Årets tema betegner vi “Digital Friktion”. Vi har nu i en lang årrække arbejdet med digitalisering både i det private og det offentlige. Og vi har opnået meget. Men vi har også fundet faldgruber og forhindringer. Vi vil på vores toplederevent sætte fokus på både succeser og fejl med det formål, at vi alle bliver både inspireret og klogere.
 

Eksempelvis vil:

  • CEO Andreas Berggren fra SKAT
  • CIO Morten Holm Christiansen fra COOP
  • CIO Jan Topp Rasmussen fra Bang & Olufsen
dele deres erfaringer med os. Både de positive og de negative.

Tilmeld dig her

For at deltage i Lederdøgnet, skal du være medlem af IT-Branchen. Det koster 4.995,- ekskl. moms at deltage. Prisen inkluderer heldagskonference, middag torsdag aften, overnatning og morgenmad fredag.