24. september 2019

Gyldendal

København K

Lancering af "Mellemrum"

16:00 - 18:00
Program

Mellem_rum
Alderssvarende frilæsning for læsesvage elever i udskolingen

I ny læseundersøgelse fra læremiddel.dk svarer en stor del af udskolingseleverne, at de vil læse mere, hvis de selv kan bestemme, hvad de skal læse. De læsesvage unge har dog ofte svært ved at finde alderssvarende bøger. Derfor har vi i samarbejde med Læs for livet været ude og spørge unge, hvad de gerne vil læse om, og det er der kommet serien Mellem_rum ud af. En serie af kortromaner til udskolingen med spændende, vedkommende og medrivende fortællinger, skrevet af etablerede forfattere med fingeren på pulsen, fortalt enkelt med et lix på 10 og 15.
 
Kom og hør mere om baggrunden for serien, og hør stifter af Læs for livet, Rachel Røst, fortælle om, hvorfor det er så vigtigt med alderssvarende frilæsningsbøger til de udskolingselever, der af forskellige årsager har brug for læsebearbejdede bøger med lavt lix. På dagen kan du også møde forfatterne til bøgerne og få en præsentation af seriens ni bøger. Eftermiddagen slutter af med et glas bobler og en fejring af serien Mellem_rum.

I pausen vil der være mulighed for at tage et kig på vores bogudstilling, med relevante udgivelser inden for fagområdet, samt købe udvalgte bøger med 20% rabat. Se mere under fanen "Bogsalg"​

 

TILMELDING


Når du tilmelder dig et arrangement, indsamler vi – afhængigt af det pågældende arrangement – dine kontaktoplysninger
samt oplysninger om dit navn, stilling, ansættelsessted, madpræferencer og valg af workshop.
Vi behandler kun disse oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre det pågældende arrangement.

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her:
https://gyldendal-uddannelse.dk/kundeservice/persondatapolitik.
Sidste dag for tilmelding er overskredet. Kontakt venligst arrangøren

FIND VEJ

Gyldendal

Klareboderne 3, 1115 København K