Kunstig intelligens i den offentlige sektor

Tirsdag den 17. september 2019, kl. 15.00 - 17.00

17. september 2019

IT-Branchen inviterer til gå-hjem-møde om kunstig intelligens i den offentlige sektor.


Danmark ønsker at gå forrest i anvendelsen af kunstig intelligens og den offentlige sektor vil anvende kunstig intelligens til at tilbyde service i verdensklasse. Men hvordan kommer vi i gang?
 

Kunstig intelligens er ikke fremtidsmusik, men teknologi der virker – allerede i dag. Der er derfor god inspiration at hente i allerede eksisterende løsninger. IT-Branchen indbyder derfor til et inspirationsseminar, hvor vi har samlet tre gode eksempler på kunstig intelligens, der allerede er introduceret og afprøvet, og som viser et stort potentiale.

Du vil få indsigt i hvordan kunstig intelligens kan forbedre konkrete cases, og hvordan teknologien kan anvendes i udviklingen af den offentlige service.


Tirsdag den 17. september 2019, kl. 15.00 - 17.00
Børsen, Slotsholmsgade, 1217 
København K

15:00 - 15:10
Velkomst
v/ Simon Svarrer, Formand for Udvalget for offentlig digitalisering
15:10 - 15:40
Muligheder og erfaringer med chat og voice-bots 
Hør hvordan chat og voice bot-teknologi kan muliggøre, at borgere i Københavns Kommune på en lang række områder kan modtage en ensartet betjening af kommunens borgerservice på præcis det tidspunkt, som passer ind i borgernes hverdag.

v/ Jacob Honoré, Kontorchef, Koncern IT i Københavns Kommune og Michael Birkebæk Jensen, Director i NewTech, KPMG
15:40 - 16:10
Muligheder og erfaringer med at kategorisere og målrette kommunikation og information
Hør hvordan AI hjælper et stort dansk mediehus med at lave individualiserede nyheder baseret på en kombination af adfærd og demografiske data, og få indblik i hvordan teknologi kan bruges i den offentlige forvaltning til relevant og individualiseret kommunikation til den enkelte borger.

v/ Villy Gravengaard, Vice President, DXC Eclipse
16:10 - 16:25
Pause
16:25 - 16:55
AI på beskæftigelsesområdet: Forudsigelse af forbrug og effekt

Hør om robotten Asta der bl.a. hjælper sagsbehandleren med at forudsige ledighedsperioden, skabe det perfekte match, skabe kvalitet i samtalerne og indgå i dialog med virksomhederne omkring ansættelse af de rigtige profiler.

v/ Brian Herrestrup Projektleder, Koncern IT i Københavns Kommune og Michael Knudsen, Direktør for Job og Velfærd, Schultz

 

16:55 - 17:00
Afrunding
v/ Simon Svarrer, Formand for Udvalget for offentlig digitalisering

Share
Tweet
Share
Pin it
Share
Email
Cookies policy