• Tænketanken Frej

  • 25-01-2019 - Se eksempler fra både de sociale medier og aviser på, hvordan danske landmænd kommunikerer med medborgere, og hvordan de håndterer mediehistorier – godt og dårligt. Få værktøjer til en mindre konfliktfyldt og mere konstruktiv måde at kommunikere på, og hør, hvordan du kan håndtere befolkningens bekymring. ”Pesticider giver kræft” og “alle landmænd har MRSA” – hvordan kommunikerer du bedst i medierne?
   25-01-2019 - Hør om den nye generation af bæredygtighedsbevidste forbrugere både i Danmark og i udlandet. Oplægget handler om, hvordan bæredygtighed er blevet et vilkår for legitimitet, og hvordan dansk landbrug kan gøre bæredygtighedsdagsordnen til et positivt konkurrenceparameter og et nyt marked. Den nye generation ‘bæredygtighed' – markedsmulighed eller exit for dansk landbrug?
   25-01-2019 - Hør tænketanken FREJ fortælle om forskellen mellem legalitet og legitimitet, og hvorfor befolkningen har en betydning for dansk landbrugs rammevilkår, og hvordan danske landmænd kan ændre deres position i samfundet. Dansk landbrugs legitimitet – hvorfor københavneren ikke er lige meget.
   15:15 - 25-01-2019 Hør om den nye generation af bæredygtighedsbevidste forbrugere både i Danmark og i udlandet. Oplægget handler om, hvordan bæredygtighed er blevet et vilkår for legitimitet, og hvordan dansk landbrug kan gøre bæredygtighedsdagsordnen til et positivt konkurrenceparameter og et nyt marked.
   16:00 - 25-01-2019 Hør tænketanken FREJ fortælle om forskellen mellem legalitet og legitimitet, og hvorfor befolkningen har en betydning for dansk landbrugs rammevilkår, og hvordan danske landmænd kan ændre deres position i samfundet.
   16:45 - 25-01-2019 Se eksempler fra både de sociale medier og aviser på, hvordan danske landmænd kommunikerer med medborgere, og hvordan de håndterer mediehistorier – godt og dårligt. Få værktøjer til en mindre konfliktfyldt og mere konstruktiv måde at kommunikere på, og hør, hvordan du kan håndtere befolkningens bekymring.
Cookies policy