Vilkår og betingelser
GDPR på dansk El-Forbunds kongres 2022
Dansk El-Forbund sender live fra kongressen
Kameraer er sat op i salen. De optager, hvad der sker på talerstolen og optager billeder fra salen, og dette kan følges på forbundets hjemmeside. Optagelsen bliver liggende efter kongressen.

Beslutninger lægges ud, så alle kan læse med
Alle beslutninger ligger i kongresappen og på Dansk El-Forbunds Kongres 2022 (def.dk) efter kongressen.

Stemningsbilleder i kongresappen og på social væg
Du er velkommen til at dele stemningsbilleder i kongresappen. Hvis du deler billeder, vil de være synlige for de øvrige kongresdeltagere i appen og på den opstillede storskærm (sociale væg). Del kun billeder af andre, når du er sikker på, at de pågældende ikke med rimelighed kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket.

Billederne bliver slettet 3 måneder efter kongressen.

Billeder til markedsføring
Billeder fra kongressen vil blive brugt til markedsføring af Dansk El-Forbund. Vi bruger kun billeder af dig, hvis du giver specifikt samtykke hertil.

Samtykke til videregivelse af personoplysninger til de øvrige delegerede
Som deltager på kongressen giver du dit samtykke til, at Dansk El-Forbund må videregive dit navn, e-mailadresse, telefonnummer til de øvrige deltagere.

Mere information
Deltagerlisterne ligger kun i kongresappen.

Samtykkeerklæring
Ved at acceptere App giver du samtykke til at du er synlig i App som delegeret. Samtykkeerklæringens fulde omfang kan du finde i App, når du logger dig ind.

Du kan ikke anvende App’en, hvis du ikke vil give samtykke.

Giver dette anledning til spørgsmål, skal du kontakte kongrespostkassen kongres22@def.dk.

Tilbagetrækning af samtykke
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, dog ikke med tilbagevirkende kraft.
Du bedes rette skriftlig henvendelse til Dansk El-Forbund på e-mail def@def.dk , såfremt du ønsker at trække dit samtykke tilbage.*

Privatlivspolitik
Der henvises ligeledes til den privatlivspolitik der omhandler Dansk El-Forbunds behandling af personoplysninger, der findes på nedenstående link:
https://def.dk/dansk-el-forbunds-privatlivspolitik

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til dette samtykke, kan du rette henvendelse til Dansk El-Forbund på mail def@def.dk

* Vi skal i denne forbindelse oplyse, at nogle søgemaskiner indekserer billeder fra hjemmesider, hvilket betyder, at selv om Dansk El-Forbund fjerner foto-, video- og lydoptagelser fra Dansk El-Forbunds hjemmeside, kan det i nogle tilfælde stadig søges frem via en søgemaskine.