• Lene Conradi

  Ordfører, Asker kommune

  Lene Conradi er en norsk politiker (Høyre) og har vært ordfører i Asker kommune siden 2007. Hun er Askers første kvinnelige ordfører. Conradi er utdannet jurist og var før hun ble ordfører politisk rådgiver for Oslos ordfører Per Ditlev-Simonsen. Hun ble valgt inn i Asker kommunestyre i 1995 og var gruppeleder for Høyre i perioden 2003-2007. I mai 2014 ble hun valgt inn i Høyres arbeidsutvalg[1].

  Conradi har som ordfører lagt stor vekt på modernisering av kommunens rolle, og nye kommunikasjonsformer med innbyggerne i Asker. Hun har innført månedlige åpne møter med befolkningen (Lene-timen), chat-basert kontakt med kommunen, og Askerdialogen. I 2012 vant Asker Entreprenørskapsprisen for sin integrasjon av entreprenørskap i undervisningen.[2] Kommunen har foretatt en strategisk satsing på bredbånd og digitale tjenester, som i 2012 brakte Asker til topps i en nordisk rangering av byers IKT-politikk i Norge, Sverige og Danmark.
  (Kilde: Lene Conradi – Wikipedia).

  Taler til følgende sessioner
  • 10:00 - 11:00 Debat: Politisk lederskab
   Hvad betyder sammenskabt politikudvikling? Hvordan tager man som politiker rollen som leder af lokalsamfundet? Og hvordan taget man samfundsansvaret og inddrager marginaliserede stemmer, som et vigtigt udgangspunkt for social forandring og relationel velfærd?

   Til at svare på dette præsenteres ordfører Lene Conradi ind til at fortælle om Asker kommune som forgangskommune. I debatten inviteres også andre politikere til at give indput og modspil - passer det Lene fortæller om i deres virkelighed? Du som deltager bliver også aktivt inddraget ved at blive defineret et perspektiv og lytteposition (marginalserede stemmer, frontlinjemedarbeidere, ledere/byråkrater, samarbeidsaktører i lokalsamunnet/frivillighed mv), hvorfra du inviteres med i samtalen.
    
Cookies policy