• Morten Wolden

  Kommunedirektør, Trondheim Kommune

  Taler til følgende sessioner
  • 12:30 - 13:00 Trøndelagsløftet - visioner for styrket medborgerskab i Trondheim og omegn
   For få år siden vedtok Trondheim kommunes politikere ambisjonen om den «samskapte kommune».  I det ligger en forpliktelse til å utvikle både nye planer og tjeneste våre i samspill med innbyggere og brukere. Uten samskapelse klarer vi ikke å løse samfunnsflokene og de demografiske utfordringene som står foran oss. Den nye 12-årig masterplan for kommunen – Trondheimsløftet – er utviklet i et slikt samspill, og her beskriver vi både hva kommunen skal bidra med og de forventninger vi har til bidrag fra kommunens innbyggere og organisasjonsliv.
  • 10:00 - 11:00 Debat: Politisk lederskab
   Hvad betyder sammenskabt politikudvikling? Hvordan tager man som politiker rollen som leder af lokalsamfundet? Og hvordan taget man samfundsansvaret og inddrager marginaliserede stemmer, som et vigtigt udgangspunkt for social forandring og relationel velfærd?

   Til at svare på dette præsenteres ordfører Lene Conradi ind til at fortælle om Asker kommune som forgangskommune. I debatten inviteres også andre politikere til at give indput og modspil - passer det Lene fortæller om i deres virkelighed? Du som deltager bliver også aktivt inddraget ved at blive defineret et perspektiv og lytteposition (marginalserede stemmer, frontlinjemedarbeidere, ledere/byråkrater, samarbeidsaktører i lokalsamunnet/frivillighed mv), hvorfra du inviteres med i samtalen.
    
Cookies policy