• Jacob Storch

  CEO, CRECEA A/S

  Jacob Storch er i dag CEO i CRECEA A/S. Han har, med sin internationale profil, været banebrydende for systemisk rådgivningspraksis. Jacob har med joint action etableret en unik ny konsulentforretning, der bygger bro mellem forskning på Aarhus Universitet og konsultativt arbejde.

  Han har på baggrund af sine stærke lederegenskaber opbygget og ledet Attractor fra at være et lokalt tilbud til at have en international profil. Jacob er en stærk innovatør med øje for storstilede projektdesigns. Han er ofte hovedtaler på konferencer om forskellige emner inden for ledelse og organisation ofte med et filosofisk touch. Han er en fremragende formidler og mediator og har arbejdet i en lang række lande.

  Jacob Storch har gennem de seneste år været en af de store stemmer i dagsordenen om Relationel Velfærd. Som konsulent arbejder han med at bidrage til den nye måde at tænke velfærd på. Jacob Storch er hovedarrangør og keynote speaker på konferencen.

  Taler til følgende sessioner
  • 10:00 - 10:30 Velkommen til dag 1 - Relationel velfærd og aktive borgere

   Velkommende til den 7. nordiske konference om Relationel Velfærd. 

   Igen i år har vi samlet en mangfold af perspektiver på, hvordan vi kan skabe fremtidens velfærd baseret på samarbejde, inklusion, social retfærdighed, sundhed og trivsel for alle. Du er inviteret til glædelige gensyn med oplægsholdere og spændende nye stemmer fra England, Irland, Norge og Danmark. 

   Trondheim Kommune har gennem de seneste år arbejdet strategisk med en relationel velfærdsfærdsdagsorden. Derfor lægger kommunen i år by og rum til konferencen, ligesom den får en særlig plads i programmet på dag 1. Hør fra kommunaldirektør Morten Wolden om de mange positive bevægelser som opleves i kommunen, og kom helt tæt på konkrete hverdagserfaringer fra arbejdet med relationel velfærd på eftermiddagens praksisworkshops. 

   10:30 - 11:15 Relationel velfærd – Refleksioner om en samarbejdsbaseret velfærdsmodel
   Velkommen til relationel velfærd – fremtidens velfærd!

   Relationel Velfærd er en inkluderende velfærd baseret på visionen om samarbejde, retfærdighed, innovation og livskvalitet, som alternativ til ydelser, systemer og rettigheder.

   Vi vil skitsere visionerne med begrebet og sætte det ind i rammen af aktuelle bevægelser inden for samfundsudvikling. Vi vil gøre det gennem eksempler fra praksis, forskning i gode liv og afsluttende vil vi invitere Kristian Birkeland fra Sager der Samler til at vise, hvordan ’borger, der samarbejder med borgere’ kan tage ansvar for vigtige samfundsmæssige opgaver.
  • 09:00 - 09:10 Velkommen til dag 2 - Systemet 'indefra' og 'udefra'
   11:45 - 12:15 Keynote Speakers in Dialogue
   De tre keynote speakers får her lov til at udfolde sig og udfodre hinanden i en åben dialog med deltagerne. 
Cookies policy