• Lene Jensby Lange

    Autens

    Lene er skolekonsulent og indehaver af Autens. Hun hjælper skoler i arbejdet med blandt andet projektbaserede læringsformer, elevdeltagelse/samskabelse, innovation, kreativitet og innovative læringsrum - og har også haft fingeren med i mange skolebyggerier landet over med projektbaseret læring som pejlemærke.
    Autens er Høje-Taastrup Kommunes samarbejdspartner om kompetenceudvikling på skolerne i projektbaseret læring som led i det A P Møller-støttede projekt Fremtidens Skole.

    Taler til følgende sessioner
    • 09:10 - 10:30 Hvordan skaber vi det gode projekt, hvor faglighed, kreativitet og begejstring går hånd i hånd?

      PBL-metoder

      Første projektforløb?
      På workshoppen arbejder vi med FIRE-modellens faser og de grundlæggende tanker bag projektbaseret læring.
      Hvordan kan FIRE-modellen hjælpe med at stilladsere projektforløb, så det bliver overskueligt for elever og lærere? Og hvilken indflydelse har projektbaseret læring på årsplanlægningen?
      Formålet med workshoppen er, at deltagerne får et overblik over de forskellige værktøjer, hvad enten man har brug for en genopfriskning eller er helt ny i kommunen. Derudover ser vi på mulighederne for at arbejde med fremtidens kompetencer i projektforløbene.
      Til slut handler det om den fælles planlægning i teamet, hvor vi har en god og overskuelig model, som sikrer, at alle kan følge med i planlægningen og lade sig inspirere.
      I får en plakat med FIRE-modellens faser, som I kan hænge op i teamrummet.

Cookies policy