• Thorkild Pedersen

    Naturvidenskabernes Hus

    Til dagligt arbejder jeg som udviklingskonsulent og projektleder i Naturvidenskabernes. Her arbejder jeg med at få skoler og virksomheder til at arbejde sammen, således der gives flere perspektiveringsmuligheder for de unge og dermed skabe en større interesse for STEM-fagene.

    Taler til følgende sessioner
    • 11:10 - 12:30 Hvordan får vi flere projekter i samarbejde med erhvervslivet? Og hvordan styrker vi fagligheden i dem?

      5.- 9. klassetrin

      I denne workshop har vi fokus på, hvorfor det kan være godt at søge samarbejde med eksterne partnere fra erhvervslivet - især virksomheder - i forbindelse med projektarbejdet. Du vil høre, hvad virksomhederne tænker om skolesamarbejde, og hvordan I kan opbygge det gode samarbejde i forskellige grader af forpligtigelse fra få kontakter/aftaler til mere integreret samarbejde.
      Vi  beskriver og præsenterer forskellige eksempler på virksomheder og deres tilbud til skoler og i workshoppen arbejder I med at se på muligheder for projekter, som indrager en af de præsenterede virksomheder. Hvilke problemstillinger kan opstå og hvilke fagligheder bør indgå.
      Workshoppen køres af Naturvidenskabernes Hus, så casene har mest vægt på naturfagligt baserede virksomheder herunder et par helt lokale.

Cookies policy