• Anne-Mette Lund-Konggaard

    Viceskoleleder, Skolen på Herredsåsen

    Viceskoleleder på 6. år. Tidligere underviser på mellemtrinnet, PLC samt Innovatoriet – direkte undervisning i kreativ tænkning, innovation og entreprenørskab

    Taler til følgende sessioner
    • 13:25 - 14:45 Projektbaseret Læring og (fag)fagligheden. Sådan gør vi på Skolen på Herredsåsen!

      5.- 9. klassetrin

      Skolen på Herredsåsen har siden 2018 været LEAPS-skole og begynder på 4. og sidste implementeringsår i dette skoleår. Der undervises efter PBL-tilgange på alle årgange, hele skoleåret og som udgangspunkt i alle fag.
      Vi vil præsentere konkrete eksempler på, hvordan vi systematisk og struktureret arbejder med planlægning, gennemførelse og evaluering af forløb – PBL.
      1. del af workshoppen bliver en visuel gennemgang af allerede afsluttet forløb fra 5. klasse samt video af elever, der fortæller om deres læring i forløbene.
      2. del af workshoppen laver vi en projekttuning, hvor deltagerne bidrager aktivt. Rammesætningen sker ved hjælp af en protokol. Ud fra en konkret forløbsbeskrivelse, der er under udarbejdelse, skal det diskuteres, hvordan fagligheden i fagene kan sættes i fokus og sikres i projektet.
      Afslutningsvis afsætter vi tid til spørgsmål, dialog, debat mm.

      Til workshoppen medbringer deltagerne Fælles mål for egne fag og eget trin. Der tages i løbet af workshoppen udgangspunkt i disse, så de kan bringes i spil.

Cookies policy