• André Chercka

    Lærer, Hedehusenes skole

    André er lærer og konsulent med særligt fokus på spilteknologi i undervisningen. Som stifter af Spilværkstedet har han specialiseret sig i brugen af spil og spiludvikling, som værktøj og metode til at skabe engagerende læringsforløb.  

    ”Det fantastiske ved spiludvikling er at man kan sætte så mange kompetencer i spil i et forløb. Her kan eleverne sammen udfolde kreativitet og teknisk færdighed i et autentisk produkt”.

    Taler til følgende sessioner
    • 09:10 - 10:30 Hvordan kobler vi krop og teknologi?

      5. - 9. klassetrin

      Hvordan kobler vi krop og teknologi?  

      I denne workshop får du indblik i, hvordan du kan udvikle dine elevers faglige og sociale kompetencer ved gennemgående at gøre brug af et digitalt værktøj eksemplificeret ved spiludviklingsværktøjet Crey. Vi sætter fokus på at vurdere Crey som læremiddel og ser på, hvordan det kan kobles til især Dansk og Teknologiforståelse. I projektet indgik også, hvordan elevernes kropslighed kunne omsættes til spil i Crey. 
      I workshoppen arbejder vi med at inspirere til projektarbejde, der giver rum for mere kropslig, teknologisk og fantasifuld udfoldelse. Derudover er der fokus på, hvordan du kan skabe et projekt, der styrker dine elevers gruppedynamik og samskabelsesevner, samtidig med at faglige læringselementer/mål indgår.   
      Du får redskaber og hands on erfaringer med til at starte dit eget forløb, hvor vi både drøfter proces, produkter og evalueringsformer. 

Cookies policy