• Claus Berg

    eTwinning

    Claus Berg 
    Dansk koordinator for eTwinning 
    Chefkonsulent, Styrelsen for It og Læring (STIL). Oprindeligt læreruddannet. 
    Mød Claus: https://etwinning.dk/ambassadoerer/person/claus-berg/ 
    Mail: etwinning@stil.dk Mobil: 40531431

    Taler til følgende sessioner
    • 11:10 - 12:30 eTwinning – Involvér eleverne internationalt 

      4 K’er (21.århundreders kompetencer) 

      Workshoppen hjælper dig i gang med internationale samarbejder ved at præsentere eTwinning som et praksisredskab og netværk, som du kan bruge direkte med dine klasser, elev- og børnegrupper og til skoleudvikling.
      Kollaboration, kritisk tænkning, kreativitet og kommunikation – altså de 4 k’er – er krumtappen i ethvert godt eTwinning-projekt. På denne workshop lægger vi særlig vægt på kollaboration og kommunikation og viser, hvordan konkret projektarbejde kan styrke elevernes kompetencer.
      Du bliver guidet i, hvordan du og dit team bedst kommer i gang. I udforsker portalen, finder inspiration og konkrete modeller til projektarbejder. I kan starte med det samme, og hvis du vil, hjælper vi dig i gang med små, enkle samarbejdsforløb i dine fag.
      Kom med i faglige netværk med 1 million undervisere fra 43 lande og giv dine elever en fed oplevelse i tæt samspil med jævnaldrende børn og unge fra hele Europa.
      Inspiration https://etwinning.dk/inspiration/ Info om eTwinning her

      OBS: Vi tilbyder deltagerne opfølgning to uger efter konferencen (altså mandag 23. august 15:30-16:30. Se og del gernehttps://etwinning.dk/event/etwinning-opfoelgning-hoeje-taastrups-fremtidens-skole/

       

       

Cookies policy