• Christoffer Lindved Dithmer

    Lærer og teknologi- og innovationsvejleder, Mølleholm skole

    Lærer og teknologi- og innovationsvejleder
    Mølleholmskolen, Høje-Taastrup Kommune

    Taler til følgende sessioner
    • 09:10 - 10:30 Hack læringsportalerne og bogsystemerne og skab enkle projektbaserede læringsforløb

      0.- 4. klassetrin

      Denne workshop har til formål at give et indblik i hvordan projektbaserede læringsforløb kan indgå som metode og en naturlig del af den almene undervisning, hvor projektet kan finde sted i klassernes almene faglektioner i deres normale skema med virkelighedsnære problemstillinger som eleverne er med til at forme. Kort sagt arbejdes der i denne workshop med hvordan læringsportalerne og bogsystemerne kommunen har indkøbt, kan hackes og omdannes til egne projektbaserede læringsforløb med udgangspunkt i FIRE-modellen.

      Fra egen praksis tager vi et blik på mine elevers projektbaserede læringsforløb “Skab den bedste tilbagekomst til Mølleholmskolen”, hvor eleverne havde fokus på spiludvikling af matematiske brætspil med anvendelse af digitale- og analoge MakerSpace teknologier og arbejdet med loops.

      I workshoppen lægges der særligt vægt på, at I får muligheden for at arbejde videre med jeres årsplaner uagtet af fag. Vi dykker ned i nogle af forløbene og arbejder med at vinkle dem i en mere projektbaseret retning med få og simple greb, hvor vi har fagenes forskellige fagligheder i fokus.

Cookies policy