• Anne Skare

    Fremtidsforsker, forfatter og foredragsholder. Oprindelig er hun uddannet biolog og cand.scient.pol, men har de sidste 20 år arbejdet med fremtidsforskning. Senest har hun udviklet en metode til hvordan du kan blive din egen fremtidsforsker.


    Anne Skare - Fremtiden er ankommet

    Taler til følgende sessioner
    • 15:00 - 15:45 I fremtiden er individ og fællesskab ikke hinandens modsætninger - de er hinandens forudsætninger

      Forestil dig det skarpeste fra videnskabens verden mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor. Så har du den form Anne blev skabt i.
      Hvordan ruster vi vores børn til fremtidens samfund? Spillereglerne ændrer sig. Livet bliver længere. Og stillesiddende kontorarbejde, kan vi snart skyde en hvid pind efter.
      Den gode nyhed er, at - hvis fremtiden er en chokoladekage - så har vi alle ingredienserne. Men vi skal selv tage ansvar og få fingrene i dejen. Der er mange måder at få succes på, og der er brug for alle - men det vi kan og måden vi tænker på, den skal vi kunne opdatere og udvikle hele livet igennem. 
      I fremtiden er individ og fællesskab ikke hinandens modsætninger - de er hinandens forudsætninger. Det betyder også at ingen får succes alene (og hvis de gjorde ville det være kedeligt ;)
      Du vinder, når de andre også vinder! Men kun hvis du får vakt din fremtidssans!
      Med Fremtidssans i hånden kan du ikke bare navigere i fremtiden. Du kan også selv designe spillereglerne. Fremtiden vil ikke længere ramme dig i nakken, for du bliver futuristen, der kan ændre spillets regler og skabe en bedre verden for andre. 
      Kom og oplev Anne Skares forrygende foredrag om den verden vores unge mennesker skal ud i efter skolen - og hvorfor vi ikke bare skal have hjernen, men også sjælen og kroppen med.  

Cookies policy